Μάρτιος - Music

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 Κατηγορία Music

Lady GaGa, Beyonce και Black Eyed Peas ξανά στο επίκεντρο των φλας!

Τι να γράψεις σε μία σελίδα για μουσική; Πάρα πολλά μπορώ να πω… Η μουσική είναι ανεξάντλητη. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτήν ώρες και μέρες και μήνες και πάει λέγοντας και πάλι δε θα τελειώσεις ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα τι διαφορετικό μπορώ να προσφέρω εγώ και η απόφασή μου τελικά είναι να κάνω μία μίνι ανασκόπηση της περιόδου που μας πέρασε. Δεν είναι πρωτότυπο, αλλά σίγουρα ενδιαφέρον. Ποιοι καλλιτέχνες κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά. Ποιοι βρέθηκαν στο επίκεντρο των φλας στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Υποκειμενική παρουσίαση με όσο το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια.

Η Lady GaGa νομίζουμε ότι αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πρόσωπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις, τον κόσμο και πολύ δόξα! Κάτι η εμφάνισή της που δεν μπορείς να την αφήσεις ασχολίαστη, κάτι η φωνή της που πραγματικά είναι διαμάντι (πολύ με την Aguilera δεν μοιάζει;), κάτι το marketing των εταιριών, δε θες και πολύ η Lady GaGa ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Και όχι με ένα αλλά με τρία hit singles στο ενεργητικό της και συνεχίζει ακάθεκτη. Διάττοντας αστέρας ή καλλιτέχνης με μέλλον, μόνο ο χρόνος θα το δείξει, αλλά πάμε καλά.

Σταθερή αξία και με καλή πορεία και μέσα στο 2009 η Beyonce. Τι κι αν οι Destiny’s Child είναι ιστορία εδώ και πολλά χρόνια, η πορεία της Beyonce, οι επιλογές της και κυρίως οι επιτυχίες της μαρτυρούν ότι είναι ένα πρόσωπο με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Και πολυτάλαντη αφού εκτός από τη μουσική, τα πάει καλά και σε άλλους τομείς όπως είναι η ηθοποιία.

Η επανεμφάνιση των Black Eyed Peas ήταν άλλο ένα θέμα που μας απασχόλησε και σίγουρα μας έκανε να καταλάβουμε ότι το συγκρότημα έχει παρελθόν και μέλλον. Το «I Gotta Feeling» τουλάχιστον στη χώρας κι όχι μόνο, χορεύτηκε όσο τίποτα άλλο και στο καπάκι, μας παρουσιάζουν και το «Boom boom boom» που έλιωσε κι αυτό σε ραδιόφωνα αλλά και σε πίστες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Stereo Mike @ iTECH4u »