Συνέντευξη: Drew @ i-TECH4u

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία Music
"Όσον αφορά το μέλλον ελπίζω πάντα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Ο Drew τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της dance μουσικής σκηνής της χώρας μας. Ταλαντούχος και με οικογενειακή παράδοση μας μιλάει και για τη μουσική αλλά και για την τεχνολογία.

Drew, σε καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω ποια είναι η σχέση σου με την τεχνολογία;
Hello i-TECH4u! Ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας. Τη σχέση μου με την τεχνολογία θα την χαρακτήριζα ως αμφίδρομη... με τροφοδοτεί όσο την τροφοδοτώ (γέλια).

Ενημερώνεσαι καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;
Ναι πιστεύω, ειδικά πάνω σε ό,τι αφορά τη μουσική, προγράμματα, τηλεπικοινωνίες κτλ προσπαθώ να μένω στα latest updates.

Όλοι μας σχεδόν μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσύ έχεις υποκύψει ποτέ;
Έχω υποκύψει αρκετές φορές, όμως πάντα χρησιμοποιώ τις δυνατότητές τους στο έπακρο.

Να περάσουμε και στα της μουσικής μια και για μιας είναι το βασικό ζητούμενο. Να πούμε αρχικά ότι μεγάλωσες μέσα σε μουσική οικογένεια, αφού ο πατέρας σου μέλος των Idols και η μητέρα σου των Nostradamus. Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε ένα τόσο μουσικό περιβάλλον;
Η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη μουσική και πιστεύω μέσα απ’ αυτό πήρα τις πρώτες βάσεις ώστε αργότερα να εξελιχθώ και να βρω που πραγματικά είχα κλίση και ταλέντο.

Μεγαλώνοντας στο Λονδίνο που θεωρείται και ως κέντρο της μουσικής για την Ευρώπη, πήρες πολλά ερεθίσματα πάνω στο χώρο;
Όχι μόνο πήρα ερεθίσματα, αλλά έμαθα να βρίσκω σε κάθε διαφορετική μουσική κουλτούρα κάτι το καινούριο και ενδιαφέρον. Η μουσική άλλωστε είναι συνεχής δημιουργία και εξερεύνηση και τι καλύτερο από το Λονδίνο που αποτελεί την καρδιά της μουσικής.

Για σένα η μουσική σχεδόν ήταν μονόδρομος αφού όλα γύρω σου ήταν μουσική. Δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις κάτι άλλο;
Θα το χαρακτήριζα αγάπη και όχι μονόδρομο. Μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω απασχοληθεί πάνω σε αρκετά διαφορετικά αντικείμενα. Σαν σερβιτόρος, hotel entertainer, surf instructor…

Από μικρή ηλικία δουλεύεις ως DJ και συνθέτεις κιόλας. Ανάγκη έκφρασης και τα δύο;
Έκφρασης και υλοποίησης.

Ουσιαστικά ως Drew μας συστήνεσαι τα τελευταία δύο χρόνια και η χρονιά ορόσημο ήταν η συμμετοχή σου στα φωνητικά του «Yayo» του Phatjack. Πώς ήταν αυτό το δυναμικό ξεκίνημα για σένα;
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους Phatjak και φυσικά την εταιρία μου D2E που πίστεψαν σε μένα και με εμπιστεύτηκαν. Είναι όλα θέμα χημείας, ακουσμάτων και αντίληψης της μουσικής. Όταν υπάρχουν αυτά πιστεύω αυτή είναι η συνταγή στο να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Ακολουθεί το «Sunshine» πάλι με τον Phatjak που σημαίνει ότι η χημεία σας έδεσε.
Αυτό ακριβώς που έλεγα πιο πριν.

Η απογείωση έρχεται με το «Let Go» του Angel Stoxx που γίνεται dance anthem στη χώρα μας. Περιμένατε τόσο μεγάλη επιτυχία;
Πιστέψαμε πολύ πάνω σ’ αυτό το project. Το «Let Go» για μένα ήταν κάτι που ήξερα τι αξίζει αλλά ξεπέρασε ευχάριστα κάθε προσδοκία μας. Βάλαμε πολλή αγάπη πάνω σ’ αυτό και πιστεύω ο κόσμος πήρε όλα τα θετικά vibes μέσα απ’ αυτή τη συνεργασία.

Single πάλι με τον Angel Stoxx και «Burn It Up». Πολλές συμμετοχές σε singles. Πότε περιμένουμε κάτι δικό σου;
Το μόνο που μπορώ να πω... με τον Angel μας ενώνει εκτός από δουλειά, φιλία αλλά και τα ίδια μουσικά ακούσματα και αντίληψη πάνω στη μουσική. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το debut single μου «Dance All Night» που γνώρισε και αυτό ανάλογη επιτυχία και πολύ σύντομα θα είμαι ξανά κοντά σας με καινούργια tracks και συνεργασίες.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν δεσμοί με το εξωτερικό, σκοπεύεις να κυκλοφορήσεις κάτι και στο εξωτερικό;
Τα τελευταία releases που έχουν γίνει έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό σε χώρες όπως Ρωσία, Ρουμανία, Ιταλία, Βουλγαρία... Όσον αφορά το μέλλον ελπίζω πάντα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αλλά και μουσική που ο κόσμος θα αγαπήσει.

Υπάρχουν κάποια ονόματα που θα σε ενδιέφεραν να συνεργαστείς;
Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση καθημερινά ακούω καινούργια tracks, εξετάζω πιθανές συνεργασίες κτλ. Τώρα όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο πάνω στις φιλοδοξίες μου θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με καλλιτέχνες όπως η Katy Perry, Pharrel, κ.α. Όλοι καταλαβαίνουμε πως τέτοιες παραγωγές είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

To Drew πώς προέκυψε;
Είναι το πραγματικό μου όνομα An(Drew), simple as that!

Τον ελεύθερό σου χρόνο τι σ’ ευχαριστεί να ακούς;
Ανάλογα το mood... στο MP3 player μου έχω πολλά είδη μουσικής, οπότε εξαρτάται!

Μιας και πλησιάζουμε και στην αρχή της νέας χρονιάς, θα μας πεις τις ευχές σου για το νέο έτος;
Οι ευχές μου θα είναι κάθε άνθρωπος να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά, γιατί μόνο τότε θα είναι ευτυχισμένος. Να δώσουμε στα παιδιά ένα λόγο να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να έχουν ένα όραμα, να νιώσουν τη μελωδία της ζωής... και φυσικά υγεία και αγάπη.

Που μπορεί να σε βρει κανείς διαδικτυακά;
Στο Facebook, στο Twitter αλλά και στο Instagram.

Load Your MP3 Player
Πέντε κομμάτια που σύμφωνα με τον Drew δεν πρέπει να λείπουν από το MP3 player μας
  1. Superstition – Stevie Wonder
  2. My Love – Justin Timberlake
  3. Intergalactic – Beastie Boys
  4. Poison – The Prodigy
  5. Boadicea – Enya

CDs Collection
Ποια είναι τα πέντε σημαντικότερα άλμπουμ της μουσικής συλλογής του Drew;
  1. Oxygene – Jean Michel Jarre
  2. Travelling Without Moving – Jamiroquai
  3. The Chronic 2001 – Dr. Dre
  4. Justified – Justin Timberlake
  5. Rage Against The Machine – Rage Against The Machine

Δες το video!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνέντευξη: Pink Noisy @ i-TECH4u Συνέντευξη: Ginno @ i-TECH4u »