Το 2019, δώσε «ζωή» στις φωτογραφίες σου!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 Κατηγορία Master Topics
Με τον σούπερ φορητό φωτογραφικό εκτυπωτή Canon SELPHY.

Αν οι φωτογραφίες είχαν φωνή, το δικό τους «new year's resolution» για το 2019 θα ήταν να δραπετεύσουν από την «φυλακή» του ψηφιακού κόσμου. Άλλες ξεχασμένες στα έγκατα των feeds των social networks, εκεί που ο αντίχειρας έχει πλέον κουραστεί να κάνει scrolling και άλλες, καταδικασμένες να εμφανίζονται μόνο για λίγες ώρες στα Stories του Instagram και του Facebook ή στο Snapchat, οι αγαπημένες μας φωτογραφίες απαιτούν την αντιμετώπιση που τους αξίζει. Απαιτούν μια θέση στον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
Το καλό είναι πως, εν έτει 2019, δεν χρειάζεται να τρέχεις στο κοντινότερο φωτογραφικό εργαστήριο για να εκτυπώσεις τις λήψεις σου. Με τον Canon SELPHY μπορείς να απολαμβάνεις την πιο διασκεδαστική εμπειρία εκτύπωσης φωτογραφιών -με ποιότητα εργαστηρίου- στο σπίτι. Για την ακρίβεια, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στο γραφείο, στο σπίτι φίλων και οπουδήποτε σε οδηγήσουν οι χειμερινές και οι καλοκαιρινές σου αποδράσεις, μιας και οι compact διαστάσεις σε συνδυασμό με την προαιρετική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, τον καθιστούν πραγματικά φορητό!

Με τον Canon SELPHY, οι φωτογραφίες από iOS και Android smartphones και tablets, την ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή, αλλά και από κάρτες SD, μπορούν να μετατραπούν σε πανέμορφες απτές αναμνήσεις, με το πάτημα ενός πλήκτρου! Χωρίς καλώδια, μιας και όλα γίνονται ασύρματα, μέσω Wi-Fi. Επιπλέον, η εγγυημένη ποιότητα της Canon σημαίνει πως μπορεί το Instagram να... κατεβάσει ρολά ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, όμως οι φωτογραφίες που έχεις εκτυπώσει με τον SELPHY, θα διατηρήσουν αναλλοίωτη την ποιότητά τους για περίπου 100 χρόνια!

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ SOCIAL
Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις λίγους ή εκατοντάδες followers στα social media -ο Canon SELPHY θα σε κάνει σούπερ δημοφιλή στην πραγματική ζωή! Γιατί τώρα, μπορείς να μοιράζεσαι ανά πάσα στιγμή εκτυπωμένες φωτογραφίες με την παρέα και την οικογένειά σου, συνδυάζοντας την κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία με τη μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής φωτογραφίας -πίστεψέ μας, κανείς δε μπορεί να της αντισταθεί!

Canon-Selphy-CP1300

Πάρε το κινητό σου στα χέρια σου, πρόσθεσε στη φωτογραφία σου stickers, γραμμές, σχήματα, εικόνες, σχέδια, κείμενο και emoticons, δώσ' της την αισθητική που μόνο εσύ ξέρεις με τα αγαπημένα σου φίλτρα και ο Canon SELPHY θα αναλάβει την εκτύπωσή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι πολυάριθμες δυνατότητες του φορητού εκτυπωτή της Canon ανοίγουν μπροστά σου έναν ολοκαίνουριο κόσμο δημιουργικότητας! Μπορείς να εκτυπώσεις μεγάλες, χορταστικές φωτογραφίες σε μέγεθος καρτ ποστάλ ή σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, φωτογραφίες τύπου φωτογραφικού θαλάμου ή τύπου ταυτότητας. Μπορείς επίσης να εκτυπώσεις φωτογραφίες-αυτοκόλλητα σε ποικιλία διαστάσεων για να «ντύσεις» με τις λήψεις σου τσάντες, βιβλία, τετράδια, πόρτες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, ενώ έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και το φινίρισμα της εκτύπωσης ανάμεσα από τέσσερα διαφορετικά!

Αν μάλιστα στα επόμενα φωτογραφικά σου posts στα social networks, δοκιμάσεις να εντάξεις έξυπνα στο κάδρο σου και μερικές φωτογραφίες εκτυπωμένες από τον Canon SELPHY, είναι βέβαιο πως τα likes, οι καρδιές και τα comments θα πέφτουν βροχή. Τα σενάρια που μπορούμε να σκεφτούμε είναι αμέτρητα! Βλέπεις, ο Canon SELPHY δημιουργήθηκε για τη social γενιά και το αποδεικνύει στην πράξη.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ
Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία, αν η εκτύπωση με τον Canon SELPHY δεν ήταν τόσο απλή, όσο η δημοσίευση μιας φωτογραφίας στο Facebook ή στο Instagram. Φτιαγμένος για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από αρχάριους, ο SELPHY παράγει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες κάθε φορά, χωρίς καθόλου κόπο απ' την πλευρά του χρήστη, ενώ στον εύκολο χειρισμό συμβάλλει και η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη των 3,2 ιντσών.

Ο Canon SELPHY CP1300 είναι άμεσα διαθέσιμος στην ελληνική αγορά, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €139. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το www.canon.gr/funwithselphy