MAIC και MAIC mini Smart Displays

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 Κατηγορία Master Topics
Η έξυπνη προσωπική βοηθός που μιλάει τη γλώσσα μας!

Οι ψηφιακοί βοηθοί αποτελούν μια απ' τις πιο hot τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας –και βρίσκονται ήδη μέσα σε 100 εκατομμύρια αμερικανικά σπίτια. Από το λανσάρισμα της Alexa της Amazon τo 2015 μέχρι και σήμερα, οι νέας γενιάς ψηφιακοί βοηθοί έχουν, σύμφωνα με έρευνες, αλλάξει δραστικά και προς το καλύτερο τη ζωή και τη καθημερινότητα των Αμερικανών. Ωστόσο, οι Έλληνες χρήστες μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν πρακτικά αδύνατο να απολαύσουν αυτή την εμπειρία που σου λύνει τα χέρια, καθώς καμία απ’ τις διαθέσιμες προτάσεις δεν μιλούσε ελληνικά. Γι’ αυτό, η ελληνική MLS Innovation Inc, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία, δημιούργησε τη MAIC, τη νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής, που μιλάει τη γλώσσα μας! Με κομψό και σύγχρονο design και ικανότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας, είναι διαθέσιμη σε δύο μοντέλα με διαφορετικές διαστάσεις αλλά τις ίδιες, κορυφαίες δυνατότητες, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Τόσο η MAIC όσο και η MAIC mini παίζουν μουσική, ελληνική ή ξένη, οποιουδήποτε καλλιτέχνη ή είδους (jazz, rock, funky, κλασική κλπ.), καθώς και μουσική ανάλογα με τον καιρό, τη διάθεση ή τη δραστηριότητα, ενώ επίσης αναπαράγουν τις αγαπημένες μουσικές λίστες που ο χρήστης έχει δημιουργήσει. Βρίσκουν ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, αναπαράγουν μουσικά και άλλα βίντεο, κινούμενα σχέδια, ενημερώνουν για τον καιρό σε όλο τον κόσμο, δείχνουν τις ειδήσεις, κρατάνε υπενθυμίσεις, αναζητούν σημεία ενδιαφέροντος και βρίσκουν ένα καλό εστιατόριο. Μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, να σου δώσουν συμβουλές για την κουζίνα, να σου δείξουν όποια συνταγή μαγειρικής επιθυμείς, να σου πουν ένα ανέκδοτο, ένα παραμύθι, ακόμη και να σε βοηθήσουν να κοιμηθείς.

MLS-Maic-Mini-Wakeup

Επιπλέον, προσφέρουν δυνατότητα παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών στο Netflix, ενώ υποστηρίζουν και το Spotify. Δίνουν επίσης τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων φωνητικά, μέσα από ένα απλό και πολύ φιλικό περιβάλλον. Με τη λειτουργία Smart Home μπορούν επίσης να διαχειριστούν τις έξυπνες λάμπες σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, τις έξυπνες πρίζες του σπιτιού και κατ’ επέκταση τις οικιακές συσκευές που είναι συνδεμένες σε έξυπνη πρίζα, όπως για παράδειγμα, να ανάψουν την καφετιέρα, να κλείσουν τα παντζούρια, να διαχειριστούν μια έξυπνη τηλεόραση, να κάνουν ρυθμίσεις και να πάρουν πληροφορίες από έξυπνους θερμοστάτες.

Με οθόνη 4 ιντσών και μικρές διαστάσεις, η MAIC mini μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε σημεία με περιορισμένο χώρο, όπως για παράδειγμα στην κουζίνα ή στο κομοδίνο σου. Η «μεγάλη» MAIC έρχεται με οθόνη 7 ιντσών για πιο άνετη χρήση από όλη την οικογένεια και μεγάλα ηχεία για ακόμα πιο δυναμικό ήχο.

Σε γνωρίζει καλύτερα
Η MAIC, με τον καιρό, γνωρίζει καλύτερα τον χρήστη, μαθαίνει τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του, ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτές προσφέροντας προσωποποιημένες λύσεις και επιλογές.

MLS-Maic-Master-2

Ένας virtual σύντροφος για όλους!
Οι δυνατότητες που προσφέρει η MAIC είναι τόσες πολλές, που σύντομα δε θα μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτή. Μέσω της MAIC, μπορείς εύκολα να απλοποιήσεις τη μέρα σου. Απευθύνεται σε κοινά όλων των ηλικιακών ομάδων, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγάλες ηλικίες, καθώς η χρήση της είναι πολύ απλή πρωτίστως για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καθόλου από τεχνολογία. Η εμπειρία της επικοινωνίας με τη MAIC είναι πολύ κοντά στην καθημερινή επικοινωνία με έναν κανονικό συνομιλητή, αφού μπορεί και συμμετέχει σε εμπλουτισμένο διάλογο. Η MAIC «έχει συναισθήματα», χιούμορ, χαμογελάει, χαίρεται, θυμώνει, ντρέπεται, κλείνει το μάτι, σε μία προσομοίωση «ανθρώπινων αντιδράσεων».

Διάθεση σε όλα τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας, www.maic.ai Τιμή MAIC Mini €149,90 | MAIC €199,90