AVM FRITZ!Box 7590

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 Κατηγορία Gadgets
Η ναυαρχίδα των router.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός έξυπνου σπιτιού; Μα, φυσικά, το router. Είναι, βλέπεις, το σημείο στο οποίο συγκεντρώνονται όλες οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείς καθημερινά, όπως το Internet και η τηλεφωνία, καθώς και το σημείο στο οποίο συνήθως «αναφέρονται» όλες οι έξυπνες συσκευές του χώρου σου. Όπως καταλαβαίνεις, το router έχει νευραλγικό ρόλο στην ποιότητα της smart home εμπειρίας που θα απολαμβάνεις -και όσο περισσότερες συσκευές με ασύρματη συνδεσιμότητα υπάρχουν στον χώρο, τόσο υψηλότερες είναι και οι απαιτήσεις.

Το πανίσχυρο FRITZ!Box 7590 (€299) συνδυάζει ιδανικά τον κομψό σχεδιασμό με την τεχνολογία αιχμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε DSL γραμμή και είναι έτοιμο για το μέλλον, καθώς υποστηρίζει ταχύτητες VDSL έως 300Mbps, ενώ είναι συμβατό με PSTN και ISDN γραμμές αλλά και τη νέας γενιάς ευρυζωνική τηλεφωνία. Το έξυπνο Wi-Fi του βασίζεται στο ταχύτατο Wireless AC με Multi-User MIMO για ταχύτητες έως 1733Mbit/s στη μπάντα των 5GHz και έως 800Mbit/s στην μπάντα των 2.4GHz. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει πως τα βίντεο, η μουσική και οι φωτογραφίες διανέμονται ταχύτατα στις συσκευές του οικιακού δικτύου και πως εξασφαλίζεται το bandwidth που κάθε συσκευή χρειάζεται.

Αυτό που κάνει, ωστόσο, το FRITZ!Box 7590 να ξεχωρίζει, είναι πως δεν περιορίζεται στις τυπικές λειτουργίες ενός router. Χάρη στο FRITZ!OS, το προηγμένο, έξυπνο λειτουργικό σύστημα του FRITZ!Box, προσφέρει λειτουργίες που μέχρι τώρα δε μπορούσες να φανταστείς! Μέσα από ένα απλό και κατανοητό περιβάλλον χρήστη, έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις τις ώρες κατά τις οποίες θα είναι ενεργό το Wi-Fi, να ελέγξεις ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται το παιδί σου και πόση ώρα μπορεί να παραμένει online και να εξασφαλίσεις πρόσβαση στο Internet για τους καλεσμένους σου χωρίς να έχουν πρόσβαση στο οικιακό σου δίκτυο. Επιπλέον, μπορείς να λαμβάνεις fax απευθείας στο κινητό σου, να έχεις αυτόματο τηλεφωνητή, να πραγματοποιείς κλήσεις μέσω του smartphone σου από τη σταθερή σου γραμμή και πολλά άλλα! Οι δυνατότητες που προσφέρει το FRITZ!Box 7590 είναι πραγματικά ασυναγώνιστες.

AVM FRITZBox 7590

Ιδανικό για έξυπνα σπίτια
Το FRITZ!Box 7590 διαθέτει ενσωματωμένο DECT για σύνδεση με συσκευές smart home που αξιοποιούν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο επικοινωνίας (όπως οι έξυπνες πρίζες FRITZ!DECT 200). Ταυτόχρονα, μπορεί να αποτελέσει τον κορμό ενός αξιόπιστου mesh δικτύου Wi-Fi, με πανεύκολη επέκταση, για κάλυψη κάθε γωνιάς του σπιτιού σου με ισχυρό ασύρματο δίκτυο.

Το προσωπικό σου τηλεφωνικό κέντρο
Χωρίς επιπλέον έξοδα, με το FRITZ!Box 7590 μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου τηλεφωνικό κέντρο. Διαθέτει λειτουργίες αυτόματου τηλεφωνητή και φαξ, ενώ με το FRITZ!App Fon μπορείς να κάνεις κλήσεις από το smartphone μέσω του σταθερού και να βλέπεις κλήσεις ή μηνύματα τηλεφωνητή ακόμα κι αν δεν είσαι στο σπίτι!

Στο κέντρο της οικιακής ψυχαγωγίας
Με δύο θύρες USB 3.0, το FRITZ!Box 7590 μετατρέπεται στο κέντρο ψυχαγωγίας του σπιτιού. Συνδέοντας εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα (USB sticks, σκληρούς δίσκους), η μουσική, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σου!


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

AVM FRITZ!Fon C5
Περισσότερα από ένα ασύρματο τηλέφωνο

AVM-DECT--C5

To ασύρματο τηλέφωνο FRITZ!Fon C5 είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για το FRITZ!Box 7590 -και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και τα πλούσια χαρακτηριστικά του. Η αρχική του οθόνη μπορεί να απεικονίζει απλώς την ώρα σε ένα ρετρό αναλογικού τύπου ρολόι, πληροφορίες για τις πρόσφατες κλήσεις ή λεπτομερή δεδομένα από το FRITZ!Box, όπως την κατάσταση της σύνδεσης και τις συσκευές που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή το ασύρματο δίκτυο! Η επιλογή είναι δική σου. Παράλληλα, υποστηρίζει HD τηλεφωνία για κρυστάλλινο ήχο και διαθέτει μια εξαιρετικά ευκρινή (118 ppi) έγχρωμη οθόνη και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για άνετη χρήση ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Επιπλέον, με το C5 μπορείς να διαβάζεις και να απαντάς emails, να διαβάζεις RSS feeds και να ακούς web radio και podcasts! Ενσωματώνει επίσης τα πιο σύγχρονα πρότυπα κρυπτογράφησης, για απόλυτη ασφάλεια στις συνομιλίες σου.
Τιμή €89

Διάθεση AMY, 210-6133000, www.amy.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TP-Link Mobile Wi-Fi TP-Link Wi-Fi Smart Plugs »