TP-Link Cloud Camera NC260

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 Κατηγορία Gadgets
Ο αξιόπιστος, έξυπνος φύλακάς σου!

Μια απ' τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της τεχνολογίας και η διάδοση του Internet, είναι πως έχει απλοποιήσει, σε μεγάλο βαθμό, τα οικιακά συστήματα ασφαλείας. Για παράδειγμα, αν θέλεις να παρακολουθείς τι συμβαίνει στον χώρο σου ενώ απουσιάζεις, τώρα πια δεν χρειάζονται ακριβά συστήματα και περίπλοκες εγκαταστάσεις με νέες καλωδιώσεις υψηλού κόστους. Χάρη στη νέα γενιά έξυπνων συστημάτων παρακολούθησης, μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου με ένα και μόνο προϊόν, όπως η νέα Cloud Camera NC260 της TP-Link. Πέρα από την αξιοπιστία που προσφέρει σαν κατασκευαστής η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις συσκευές Wi-Fi την τελευταία επταετία, η NC260 έρχεται εξοπλισμένη με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι, σε άκρως ανταγωνιστική τιμή.

TP-Link-C260-1

Με υψηλής ποιότητας, έγχρωμο αισθητήρα CMOS 1/4" προοδευτικής σάρωσης και γυάλινο, ευρυγώνιο φακό για οπτικό πεδίο 113 μοιρών, η Cloud Camera NC260 μπορεί να καταγράψει υψηλής ευκρίνειας βίντεο και πεντακάθαρες φωτογραφίες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξεις το σημείο στο οποίο θα την τοποθετήσεις, ώστε να έχεις καλύτερη κάλυψη του χώρου και να τη συνδέσεις στο ρεύμα και στο Internet μέσω του οικιακού σου δικτύου, είτε ασύρματα με το ενσωματωμένο Wi-Fi, είτε ενσύρματα αν προτιμάς, μέσω της θύρας Ethernet που υπάρχει στην πίσω πλευρά της.

Έτσι, μπορείς να έχεις συνέχεια εικόνα του χώρου σου με ζωντανό HD βίντεο ανάλυσης 720p, από το smartphone, το tablet ή τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή, όπου κι αν βρίσκεσαι! H TP-Link NC260 είναι ιδανική για να παρακολουθείς το δωμάτιο του μωρού χωρίς να ενοχλείς, για να βλέπεις τι κάνει το κατοικίδιό σου όσο λείπεις από το σπίτι, για να γνωρίζεις αν είναι εντάξει στην υγεία τους οι ηλικιωμένοι συγγενείς σου και μπορεί να βρει πολυάριθμες ακόμη χρήσεις.

Βλέπει τα πάντα, μέρα και νύχτα
Το ενσωματωμένο LED υπερύθρων επιτρέπει στην NC260 να καταγράφει εικόνες και βίντεο με άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας!

TP-Link-C260-2

Αμφίδρομη επικοινωνία
Η NC260 διαθέτει ηχείο αλλά και μικρόφωνο, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς αμφίδρομα με την οικογένειά σου όποτε το θελήσεις!

Αποθήκευση σε microSD
Με υποδοχή για κάρτες microSD χωρητικότητας έως 128GB, η Cloud Camera NC260 μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο μεγάλης διάρκειας.

Άμεσες ειδοποιήσεις
Ένα απ' τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της TP-Link Cloud Camera NC260 είναι η ικανότητά της να σε ενημερώνει για οτιδήποτε «ύποπτο» συμβαίνει στον χώρο που την έχεις εγκαταστήσει. Πρακτικά, η κάμερα στέλνει push ειδοποιήσεις στο smartphone σου, αλλά και email σε περίπτωση που ανιχνεύσει κίνηση ή ήχο, για να έχεις άμεσα εικόνα -και το κεφάλι σου ήσυχο. Παράλληλα, το tpCamera app (διαθέσιμο για Android και iOS) καθιστά πανεύκολο τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας, από οπουδήποτε έχεις πρόσβαση στο Internet. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τα δεδομένα της ροής βίντεο είναι κρυπτογραφημένα, για μέγιστη ασφάλεια κατά την παρακολούθηση του χώρου σου.

Διάθεση TP-Link Hellas Ltd., www.tp-link.gr, facebook.com/TPLinkHellas  Τιμή €74,90
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer N-50AE TP-Link Mobile Wi-Fi »