Κορυφαίο δίκτυο με TP-Link

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία Gadgets
Δικτυακά προϊόντα για όλες τις ανάγκες!

Επιστροφή στην πραγματικότητα και στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν, χωρίς να έχεις σούπερ κάλυψη ασύρματου ή και ενσύρματου δικτύου σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου, δεν γίνεται. Για να μην εκνευρίζεσαι με ασταθείς συνδέσεις, νεκρά σημεία στον χώρο και χαμηλότερες απ’ τις επιθυμητές ταχύτητες, η TP-Link προσφέρει μια πλήρη γκάμα δικτυακών προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά -και εμείς επιλέξαμε μερικά απ’ τα σημαντικότερα.

TP-Link Archer C50
AC1200 Wireless Dual Band Router

TP-Link-Archer-C50

Είναι γεγονός πως τα modem/router που προσφέρουν οι πάροχοι τηλεφωνίας και Internet δεν φημίζονται για την ποιότητα του ασύρματου δικτύου τους -ειδικά αν στον χώρο υπάρχουν πολλές συσκευές που συνδέονται στο Internet μέσω Wi-Fi. Μήπως, λοιπόν, είναι καλύτερα να αφήσουμε την ασύρματη δικτύωση στους ειδικούς; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδέσεις το modem/router σου ενσύρματα μέσω Ethernet στο Archer C50 της TP-Link κι αυτό θα αναλάβει την κάλυψη του χώρου με σταθερό, αξιόπιστο Wi-Fi. Υποστηρίζοντας το πρότυπο 802.11ac, δημιουργεί ταυτόχρονα ένα δίκτυο στην μπάντα των 2.4GHz (με ταχύτητες έως 300Mbps) και ένα στην μπάντα των 5GHz (με ταχύτητες έως 867Mbps). Οι τέσσερις κεραίες του υπόσχονται καλύτερη κάλυψη και πιο σταθερές συνδέσεις, ενώ υποστηρίζει γονικό έλεγχο, δημιουργία guest δικτύου και πολλά άλλα.
Τιμή €39,90


TP-Link TL-WPA8630P KIT
Gigabit Powerline με ac Wi-Fi

TP-Link-TL-WPA8630P KIT

Ένας απ’ τους καλύτερους τρόπους για να φτάσει το Internet σε κάθε γωνιά ενός μεγάλου σπιτιού ή γραφείου είναι τα προϊόντα powerline, που αξιοποιούν την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του χώρου. Το TL-WPA8630P KIT αποτελεί μια απ’ τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία, καθώς πέρα απ’ την αξιοπιστία της TP-Link, προσφέρει στους χρήστες όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται. Για την εγκατάστασή του, πρέπει απλά να συνδέσεις τον μικρότερο αντάπτορα με το ρεύμα και το modem/router σου και να τοποθετήσεις τον μεγαλύτερο αντάπτορα σε μια πρίζα του δωματίου που θέλεις να φτάσει το Internet. Πέρα απ’ τις τρεις θύρες Gigabit Ethernet για ενσύρματο δίκτυο με ταχύτητες-αστραπή, ο αντάπτορας TL-WPA8630P διαθέτει επίσης dual band Wi-Fi για συνδυαστική ταχύτητα ασύρματου δικτύου έως 1,2Gbps. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένη πρίζα, ενώ μπορείς να επεκτείνεις ακόμα περισσότερο την κάλυψη του δικτύου, προσθέτοντας επιπλέον αντάπτορες.
Τιμή €159,90


ΤP-Link RE360
Wi-Fi Range Extender με ενσωματωμένη πρίζα

TP-Link-RE360

Σε περίπτωση που η έκταση του σπιτιού ή του γραφείου σου δεν είναι μεγάλη, αλλά θέλεις να διασφαλίσεις τέλεια κάλυψη Wi-Fi δικτύου σε όλα τα δωμάτια, αρκεί ένα και μόνο προϊόν. To TP-Link RE360 είναι ένα εύχρηστο Wi-Fi Range Extender, που μάλιστα έρχεται με ενσωματωμένη πρίζα για να μην πάει καμία παροχή ρεύματος χαμένη! Πρακτικά, το RE360 Range Extender συνδέεται ασύρματα με το Wi-Fi modem/router σου ενισχύοντας και επεκτείνοντας το σήμα του, ενώ προσφέρει ταχύτητες έως 300Mbps στα 2.4GHz και έως 867Mbps στα 5GHz -συνδυαστικά δηλαδή, έως 1,2Gbps! Διαθέτει επίσης θύρα Ethernet για ενσύρματη σύνδεση συσκευών και το έξυπνο LED φως στην πρόσοψη θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό σημείο για την τοποθέτησή του. Επιπλέον, η διαχείριση του δικτύου γίνεται παιχνιδάκι, με το νέο app Tether της TP-Link για Android και iOS.
Τιμή €59,90

Διάθεση TP-Link Hellas Ltd., www.tp-link.gr, facebook.com/TPLinkHellas
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer XDP-02U TP-Link Smart Wi-Fi LED Bulbs »