MAIC mini

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 Κατηγορία Gadgets
Το νέο μέλος της οικογένειας MAIC.

Η MAIC mini, με κομψό και σύγχρονο design, ικανότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας και τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες με το πρώτο μέλος της πλατφόρμας, εντάσσεται στην καινούρια κατηγορία επιτραπέζιας οικιακής συσκευής με οθόνη (smart display). Η MAIC mini με οθόνη 4” λειτουργεί πανεύκολα όπου υπάρχει πρόσβαση σε ρεύμα και Wi-Fi, ενώ λόγω του μεγέθους της, ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού όπως στο κομοδίνο, στην κουζίνα, στο καθιστικό, στο παιδικό δωμάτιο ή στο γραφείο.

Όπως και το πρώτο μοντέλο της οικογένειας MAIC, η MAIC mini παίζει μουσική, ελληνική ή ξένη, οποιουδήποτε καλλιτέχνη ή είδους (jazz, rock, funky, κλασική κλπ.), καθώς και μουσική ανάλογα με τον καιρό, τη διάθεση ή τη δραστηριότητα, ενώ επίσης αναπαράγει τις αγαπημένες μουσικές λίστες που ο χρήστης έχει δημιουργήσει. Βρίσκει ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, αναπαράγει μουσικά και άλλα βίντεο, κινούμενα σχέδια, ενημερώνει για τον καιρό σε όλο τον κόσμο, δείχνει τις ειδήσεις, κρατάει υπενθυμίσεις, αναζητά σημεία ενδιαφέροντος, βρίσκει ένα καλό εστιατόριο. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να σου δώσει συμβουλές για την κουζίνα, να σου δείξει όποια συνταγή μαγειρικής επιθυμείς, να σου πει ένα ανέκδοτο, ένα παραμύθι, ακόμη και να σε βοηθήσει να κοιμηθείς.

H MAIC mini παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών στο Netflix, ενώ υποστηρίζει και το Spotify. Δίνει επίσης τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων φωνητικά, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που μπορούν να διαχειριστούν εύκολα ακόμα και όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Επιπλέον, με τη λειτουργία Smarthome μπορεί να διαχειριστεί τις έξυπνες λάμπες σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, τις έξυπνες πρίζες του σπιτιού και κατ’ επέκταση τις οικιακές συσκευές που είναι συνδεμένες σε έξυπνη πρίζα, όπως για παράδειγμα, να ανάψει την καφετιέρα, να κλείσει τα παντζούρια, να διαχειριστεί μια έξυπνη τηλεόραση, να κάνει ρυθμίσεις και να πάρει πληροφορίες από έξυπνους θερμοστάτες.

MLS-Maic-Mini-Front-Right

Η MAIC mini διατίθεται στα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας στην τιμή των €149. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε, ότι το πρώτο smart display που «γέννησε» η πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα στις 17 Ιανουαρίου, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, οθόνη 7”, μεγάλα ηχεία και η τιμή του ανέρχεται στα €249.

Μιλάει τη γλώσσα σου
Η MAIC mini και η «μεγαλύτερη» MAIC, είναι τα μοναδικά smart display στη γλώσσα μας, αφού μιλάνε και καταλαβαίνουν ελληνικά.

Τακτικές αναβαθμίσεις
Η MAIC είναι μια δυναμική πλατφόρμα όπου μέσω αυτόματων αναβαθμίσεων εμπλουτίζεται με νέες δεξιότητες και ευφυΐα.

Σε γνωρίζει καλύτερα
Η MAIC, με τον καιρό, γνωρίζει καλύτερα τον χρήστη, μαθαίνει τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του, ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτές προσφέροντας προσωποποιημένες λύσεις και επιλογές.

MLS-Maic-Mini-Wakeup

Φτιαγμένη για όλες τις ηλικίες!
Οι έξυπνες ψηφιακές βοηθοί βρίσκονται ήδη μέσα σε 100 εκατομμύρια αμερικανικά σπίτια. Από το λανσάρισμα της Alexa της Amazon τo 2015 μέχρι και σήμερα, οι νέας γενιάς έξυπνες ψηφιακές βοηθοί έχουν -σύμφωνα με έρευνες- αλλάξει δραστικά και προς το καλύτερο τη ζωή και τη καθημερινότητα των Αμερικανών. Η ελληνική MAIC mini -όπως και το πρώτο μέλος της οικογένειας- απευθύνεται σε κοινά όλων των ηλικιακών ομάδων, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγάλες ηλικίες, καθώς η χρήση της είναι πολύ απλή πρωτίστως για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καθόλου από τεχνολογία. Η εμπειρία της επικοινωνίας με τη MAIC είναι πολύ κοντά στην καθημερινή επικοινωνία με έναν κανονικό συνομιλητή, αφού μπορεί και συμμετέχει σε εμπλουτισμένο διάλογο. Η MAIC «έχει συναισθήματα», χιούμορ, χαμογελάει, χαίρεται, θυμώνει, ντρέπεται, κλείνει το μάτι, σε μία προσομοίωση «ανθρώπινων αντιδράσεων».

Διάθεση σε όλα τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας, www.maic.gr Τιμή €149
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TP-Link Archer VR400 TP-Link TL-PB10000 Power Bank »