Philips Momentum 326M6VJRMB

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 Κατηγορία Gadgets
Νέα διάσταση στο gaming!

Μια καθηλωτική εμπειρία gaming φέρνει η νέα, 32άρα οθόνη Philips Momentum 326M6VJRMB της MMD. H «μαγεία» βρίσκεται στην τεχνολογία Ambiglow, που προσθέτει μια νέα διάσταση στην εικόνα, πέρα από την οθόνη. Χάρη στην καινοτόμα αυτή τεχνολογία της εταιρείας, η οθόνη επεκτείνεται περιμετρικά, μέσω της δημιουργίας ενός «φωτοστέφανου» που την περιβάλλει. Ο γρήγορος επεξεργαστής της, αναλύει σε πραγματικό χρόνο το υλικό που προβάλλεται στην οθόνη, προσαρμόζοντας διαρκώς το χρώμα και την ένταση του φωτισμού, για να ταιριάζει με ό,τι κι αν παρακολουθείς!

Πέρα όμως από το Ambiglow, η Philips Momentum 32 είναι εξοπλισμένη με όλα εκείνα τα high-end χαρακτηριστικά που αναζητούν τόσο οι casual, όσο και οι hardcore gamers. Πιο συγκεκριμένα, η Momentum 32 ενσωματώνει ένα υψηλής απόδοσης πάνελ για να αποδίδει πεντακάθαρες εικόνες με UltraClear 4K UHD ανάλυση (3840x2160 pixels). Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Ultra Wide-Color προσφέρει ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για πιο φωτεινές εικόνες, με πιο φυσικές πράσινες, έντονες κόκκινες και βαθιές μπλε αποχρώσεις. Η λειτουργία LowBlue Mode προστατεύει τα μάτια από την ακτινοβολία μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος, κάτι που σε συνδυασμό με τα παραπάνω σημαίνει πως η Philips Momentum 32 είναι ιδανική και για επαγγελματική χρήση.

Philips-Momentum-1

Τα πληθωρικά χαρακτηριστικά της Momentum 32, βέβαια, δεν σταματούν εδώ. Η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600, που εξασφαλίζει εντυπωσιακή φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα, για μια συναρπαστική εμπειρία θέασης, που θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σου. Επιπλέον, η τεχνολογία συγχρονισμού Adaptive-Sync διασφαλίζει πως μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου games με σταθερή, ομαλή απόδοση, σχεδόν σε οποιονδήποτε ρυθμό ανανέωσης καρέ, με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης. Εξίσου σημαντική είναι και η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (ή αλλιώς, το χαμηλό input lag) της Momentum 32, κάτι που μπορεί να σου δώσει πλεονέκτημα στις αρένες των MMO παιχνιδιών με γρήγορη δράση. Όσο για τη συνδεσιμότητα, στο σώμα της θα βρεις 3 θύρες HDMI 2.0, μία DisplayPort 1.4, είσοδο ήχου PC και έξοδο ακουστικών, καθώς και 4 θύρες USB 3.0 (οι 2 εκ των οποίων υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση).

DTS Sound
Συμπληρώνοντας ιδανικά την εκπληκτική εικόνα, το DTS Sound δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία ήχου surround, με πλούσια μπάσα, ενισχυμένους διαλόγους και ένταση στο maximum, χωρίς κλιπάρισμα ή παραμόρφωση, μέσα απ' τα 10W ηχεία της οθόνης.

Philips-Momentum-2

Βέλτιστη άνεση
Η τεχνολογία Philips Flicker-Free μειώνει το τρεμόπαιγμα, προσφέροντας μια πιο ξεκούραστη προβολή. Επιπλέον, η πολύ στιλάτη και μίνιμαλ βάση της Momentum 32, διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης αλλά και του ύψους, για να προσαρμόσεις την οθόνη ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Ανώτερη εμπειρία θέασης
Η τεχνολογία Ambiglow καθιστά την Philips Momentum 32 ιδανική για gaming, αλλά και για την παρακολούθηση ταινιών ή αθλητικών γεγονότων. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον χρήστη, έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις εύκολα την ατμόσφαιρα που δημιουργεί το Ambiglow, σύμφωνα με τον χώρο και τις ανάγκες σου.

Διάθεση MMD, 00800-44144670, www.philips.gr  Τιμή €599
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλο το σπίτι είναι online με TP-Link ViewSonic M1+ »