Πολυτελή αξεσουάρ smartphone iDeal

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 Κατηγορία Gadgets
Η τεχνολογία συναντά το στιλ!

Φέρνοντας τη μόδα και τον σουηδικό σχεδιασμό στον κόσμο της τεχνολογίας, η iDeal of Sweden είναι συνώνυμη με τις μικρές εκείνες πολυτέλειες που κάνουν την κάθε μέρα μας να είναι μοναδική! Με υποδειγματική ποιότητα κατασκευής και πολύ υψηλά standards, η iDeal δημιούργησε ένα οικοσύστημα ελκυστικών αξεσουάρ για smartphones, που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Γιατί τα αξεσουάρ της iDeal είναι τόσο ξεχωριστά, όσο εσύ!

iDeal-Wireless-Charger
Ο iDeal Qi Charger Golden Jade Marble (€49,90) είναι ο πιο κομψός ασύρματος φορτιστής 10W, συμβατός με όλες τις συσκευές με τεχνολογία Qi.

iDeal-Thiki
Η iDeal Fashion Case Golden Jade Marble (€29,90) συνδυάζει προστασία και τέλεια εμφάνιση και είναι διαθέσιμη για τα δημοφιλέστερα smartphones των Apple, Huawei και Samsung. Όλες οι θήκες της iDeal είναι μαγνητικές σε όλη την επιφάνεια και συνδυάζονται με τα μαγνητικά rings.

iDeal-Magnetic-Ring

Το iDeal Magnetic Ring Mount Emerald Satin (€19,90) στέκεται σε όλες τις θήκες της εταιρείας με ισχυρούς μαγνήτες N52, για άνεση και ασφάλεια χωρίς την χρήση αυτοκόλλητου!


iDeal-Powerbank
Το iDEAL Fashion Powerbank Golden Jade Marble (€49,90) είναι η πιο κομψή λύση για να μη μείνεις ποτέ από μπαταρία.


iDeal-Cable
Πιστοποιημένο από την Apple, το iDeal Fashion Cable Lightning 1m Golden Jade Marble (€29,90) συμπληρώνει ιδανικά τα υπόλοιπα iDeal αξεσουάρ σου.

Διάθεση Electroland, 210-2027790, www.electroland.gr 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gaming Accessories BenQ W5700 »