Garmin sports wearables

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία Gadgets
Κορυφαία wearables με την υπογραφή της Garmin.

Garmin Vivofit
Κάθε κίνηση μετράει!

Garmin-Vivofit

Γνωρίζεις καλά ότι τα βήματα που κάνεις τώρα, μπορούν βελτιώσουν τη φυσική σου κατάσταση σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Ενώ όμως φαίνεται πολύ εύκολο να σηκωθείς από την καρέκλα και να περπατήσεις, είναι πραγματικά δύσκολο να σου γίνει συνήθεια. Με το Vivofit μπορείς να μετατρέψεις τις καλές σου προθέσεις σε υγιεινή συνήθεια. Είναι η μόνη συσκευή που μαθαίνει το επίπεδο της δραστηριότητάς σου και ορίζει έναν εφικτό, προσωπικό καθημερινό στόχο. Καθώς προοδεύεις, το Vivofit είναι αρκετά έξυπνο ώστε να προσαρμόζει τον στόχο της επόμενης μέρα, κάτι που σταδιακά σε οδηγεί σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, σου υπενθυμίζει πότε είναι η ώρα να κινηθείς κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ένα έξυπνο σύστημα που σε προτρέπει να περπατήσεις μέχρι να μηδενίσεις τη σχετική μπάρα κίνησης! Σε συνδυασμό με το προαιρετικό αισθητήριο καρδιακών παλμών, μπορείς να καταγράψεις καρδιακούς παλμούς και ζώνη προπόνησης, αλλά και λεπτομερή δεδομένα κατανάλωσης θερμίδων για όλες τις δραστηριότητες σου, από το τρέξιμο μέχρι το τένις ή ένα πρόγραμμα αεροβικής στο γυμναστήριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί να παραμείνει ενεργό για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς αλλαγή μπαταρίας και πως είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ. βάθος.
Τιμή €99 / €129 με τη ζώνη καρδιακών παλμών


Garmin Vivosmart
Και δεν θα χάσεις λεπτό απ' την επικοινωνία σου

Garmin-VIVOSMART

Το Vivosmart υπόσχεται να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, χωρίς να χάσεις λεπτό από την επικοινωνία σου. Η «αόρατη» οθόνη OLED που βρίσκεται ενσωματωμένη σ' αυτό το κομψό smartband εμφανίζει βήματα, θερμίδες, απόσταση, ημερομηνία και ώρα, ενώ κάθε φορά που λαμβάνεις SMS, email ή κλήση από συμβατό smartphone με Bluetooth, το Vivosmart δονείται ελαφρά και εμφανίζει αυτόματα τα δεδομένα. Απλά ακούμπησε το δάχτυλό σου και σύρε το στην οθόνη για να διαβάσεις περισσότερα. Το Vivosmart καταγράφει τις δραστηριότητες σου 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να μείνει ανοιχτό για 7 μέρες μέχρι να χρειαστεί φόρτιση. Είναι αδιάβροχο για να το φοράς άφοβα στο μπάνιο ή την κολύμβηση.
Τιμή €169 / €199 με τη ζώνη καρδιακών παλμών


Garmin Forerunner 15
Τρέξε με όλη σου την καρδιά!

Garmin-FORERUNNER-15

Το Forerunner 15 είναι ένα οικονομικό αθλητικό ρολόι με GPS, που αποθηκεύει σημαντικά δεδομένα για το τρέξιμό σου όπως χρόνο, απόσταση, ρυθμό και θερμίδες. Όταν συνδυαστεί με το αισθητήριο καρδιακών παλμών, καταγράφει την καρδιακή συχνότητα και τη ζώνη προπόνησης για να γνωρίζεις αν έχεις πετύχει τον στόχο σου. Παράλληλα, καταγράφει τις καθημερινές σου δραστηριότητες όπως βήματα απόσταση και θερμίδες. Ορίζει έναν ημερήσιο στόχο βημάτων και σε παρακινεί να περπατήσεις όταν είσαι ακίνητος για πολύ ώρα. Μεταφέροντας τα δεδομένα σου στο Garmin Connect, βλέπεις τη συνολική πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει και τις γενικές τάσεις της φυσικής σου κατάστασης.
Τιμή €149 / €179 με τη ζώνη καρδιακών παλμών


Garmin Fenix 2
Νέο multisport αθλητικό ρολόι περιπέτειας

Garmin-FENIX2

Το Fenix 2 συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων αθλητικών ρολογιών και των ρολογιών περιπέτειας. Καταγράφει απόσταση, ρυθμό και καρδιακή συχνότητα, υπολογίζει το χρόνο αποκατάστασης και εκτιμά την μέγιστη VO2 (όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με καρδιοσυχνόμετρο), ενώ το αισθητήριο HRM-Run προσθέτει επιπλέον δεδομένα ρυθμού βημάτων, χρόνου επαφής του ποδιού με το έδαφος και κατακόρυφης ταλάντωσης. Διαθέτει επίσης δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας, ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων, βαρόμετρο και αλτίμετρο, ενώ σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το κατάλληλο προφίλ για κάθε άθλημα και να μεταβαίνεις από το ένα στο άλλο όποτε θέλεις!
Τιμή €399 / €449 με τη ζώνη καρδιακών παλμών


Garmin Forerunner 220
Γέμισε χρώμα την προπόνησή σου

Garmin-FORERUNNER-220

Όπως ένας προπονητής, έτσι και το Forerunner 220 παρέχει πληροφορίες που σού δίνουν κίνητρο στην προπόνηση σου! Μετράει σημαντικά δεδομένα τρεξίματος όπως απόσταση, ρυθμός και καρδιακοί παλμοί, ενώ αναγνωρίζει τα ατομικά σου ρεκόρ και μέσα από την έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης σε προτρέπει να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου. Παράλληλα, χάρη στις λειτουργίες διασύνδεσης που διαθέτει, μπορείς να έχεις τη στήριξη των φίλων σου αφού μπορούν να βλέπουν την δραστηριότητα σου σε πραγματικό χρόνο! Εκτός από την χρήση GPS για τον υπολογισμό της απόστασης και του ρυθμού, το 220 διαθέτει ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο για δεδομένα απόστασης και ρυθμού όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικό χώρο.
Τιμή €249 / €299 με τη ζώνη καρδιακών παλμών

Διάθεση Digital Tracer Electronics, 210-9840144, www.garmin.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προϊόντα Pioneer Plantronics Bluetooth headsets »