Νέα κινητά απλής χρήσης Alcatel

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Mobiles
Ευκολία στην επικοινωνία!

Γνώριζες ότι για πολλούς, οι φωνητικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα αποτελούν ακόμα και σήμερα τον κύριο τρόπο επικοινωνίας; H TCL Communication προσφέρει «enjoynow» εμπειρίες στον κόσμο μέσα από μία ολοκληρωμένη σειρά smartphones Alcatel, αλλά και μέσα από κινητά τηλέφωνα απλής χρήσης (μπορείς να τα λες και feature phones), τα οποία κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό, χαμηλού κόστους τηλέφωνο μεγάλης αυτονομίας μαζί τους, καθώς και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας που δυσκολεύονται χειριστούν smartphones με οθόνες αφής. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης, ενσωματώνοντας λειτουργίες που είναι προσβάσιμες από όλους!


Alcatel 2003
Απίστευτα προσιτό

Alcatel-2003

Το εξαιρετικά λεπτό για την κατηγορία του Alcatel 2003 είναι ένα προσιτό, πρακτικό τηλέφωνο που προσφέρει στον χρήστη εύκολη πλοήγηση στο μενού και μεγάλη αντοχή. Έρχεται με υποδοχή κάρτας microSD για να προσθέσεις έως 32GB αποθηκευτικού χώρου και διατίθεται σε έκδοση Single και Dual Sim, ώστε να μπορείς να το επιλέξεις τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση. Με το φλας της κάμερας μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, προσφέροντας δυνατότητα διαμοιρασμού μέσω Bluetooth. Το Alcatel 2003 διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών και μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα που διασφαλίζουν τη σωστή πληκτρολόγηση αριθμών και γραμμάτων. Το πάχος της κομψής συσκευής είναι μόλις 10,3 χιλιοστά, ενώ το μεταλλικό φινίρισμα χαρίζει μια μοναδική αίσθηση στο κράτημα.
Τιμή €29,90


Alcatel 2053
Clamshell σχεδιασμός

Alcatel-2053

Το Alcatel 2053 είναι ένα συμπαγές clamshell κινητό τηλέφωνο, με εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό. Ανοίγοντάς το, αποκαλύπτεται η οθόνη των 2,4 ιντσών και το μεγάλο, ευρύχωρο πληκτρολόγιο, που παραμένουν πάντα προστατευμένα. Η ενσωματωμένη κάμερα με φλας θα καλύψει τις βασικές ανάγκες φωτογραφίας, ενώ χάρη στην υποδοχή για κάρτα microSD, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο, προσθέτοντας μέχρι 32GB. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Alcatel 2053 είναι ότι θα ξεχνάς να το φορτίζεις, καθώς διαθέτει μια μεγάλης διάρκειας μπαταρία, με χωρητικότητα 970mAh.
Τιμή €45


Alcatel 3026
Με ειδικό κουμπί SOS

Alcatel-3026-Senior

To Alcatel 3026 είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη τηλέφωνο της εταιρείας μέχρι σήμερα και είναι σχεδιασμένο για τις μεγαλύτερες γενιές. Διαθέτοντας μεγάλη οθόνη 2,8 ιντσών, εργονομικό πληκτρολόγιο, ένα μοναδικό πλήκτρο SOS, αλλά και συμβατότητα με βοηθήματα ακοής, το Alcatel 3026 είναι εδώ για να κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Το πλήκτρο SOS βρίσκεται στην πρόσοψη του τηλεφώνου και η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 10 τηλεφωνικούς αριθμούς. Μόλις πατηθεί, το Alcatel 3026 καλεί αυτόματα την πρώτη επαφή της λίστας -κι αν η κλήση δεν απαντηθεί, στέλνει γραπτό μήνυμα. Η λειτουργία SOS θα συνεχίσει να καλεί τις υπόλοιπες επαφές της λίστας και να στέλνει μηνύματα, μέχρι κάποιος να απαντήσει. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος για την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σου. Επιπλέον, μιας και η σύνδεση με καλώδια φόρτισης μπορεί να δυσκολεύει κάποιους γηραιότερους χρήστες, το Alcatel 3026 έρχεται με μια ειδική βάση που κάνει τη φόρτιση παιχνιδάκι. Διαθέτει επίσης πλήκτρα συντομεύσεων για βασικές λειτουργίες, καθώς και κάμερα με LED φλας.
Τιμή €69,90

Διάθεση Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, eu.alcatelmobile.com/gr/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Neffos Y5s by TP-Link Alcatel smartphones »