Νέα σειρά Full HD τηλεοράσεων LG LH630V

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία Technology News
Διαθέσιμη σε μοντέλα 43, 49 και 55 ιντσών.

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη LG LH630V, μία νέα σειρά τηλεοράσεων που περιλαμβάνει LED Full HD μοντέλα 43, 49 και 55 ιντσών.

Διαθέτοντας πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG προσφέρει περιεχόμενο με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, αποδίδοντας πιστά τα χρώματα, με την ποιότητα της εικόνας να είναι σχεδόν τέλεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Επιπλέον, η νέα σειρά της LG αξιοποιεί την εξελιγμένη τεχνολογία Triple XD Engine που έχει αναπτύξει η εταιρεία, χαρίζοντας στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία θέασης η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια καθώς και από τα άριστα χρώματα.

Συνεχίζοντας με τις εξαιρετικές λειτουργίες προσαρμογής της ποιότητας της εικόνας, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG προσφέρει και το χαρακτηριστικό Picture Wizard III. Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τα στοιχεία των εικόνων, όπως το επίπεδο του μαύρου χρώματος, την απόχρωση, την ευκρίνεια και τον οπίσθιο φωτισμό, στο επίπεδο που επιθυμεί, με σκοπό το περιεχόμενο που αναπαράγεται να ταιριάζει ακριβώς με τις προτιμήσεις του.

Τα νέα μοντέλα της LG είναι εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0 για LG Smart TVs η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο απλή στη χρήση προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Επίσης, ο λείος και κομψός σχεδιασμός Metallic Design που διαθέτουν οι νέες τηλεοράσεις αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και τον χώρο τους, καθιστώντας τις ιδανική επιλογή για κάθε σαλόνι.

Από πλευράς ήχου, διαθέτουν τη λειτουργία Virtual Surround Plus η οποία ενισχύει τον ήχο για να δημιουργήσει ένα surround εφέ, με το αναβαθμισμένο αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο πλούσιο. Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία ακρόασης, χωρίς παρεμβολές.

Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG LH630V είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, σε προτινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από τα €499.