Νέα χαρακτηριστικά στο Windows 10 Creators Update

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία Technology News
Tab previews στον Edge και night mode.

Αρκετά νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένεις στο Creators Update των Windows 10, που δεν περιορίζονται στις 3D δημιουργικές δυνατότητες -στις οποίες είχε εστιάσει κατά την ανακοίνωσή του η Microsoft.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα Windows Insider preview έκδοση, ο Edge browser πλέον υποστηρίζει tab previews για να μπορείς να μεταβείς πιο εύκολα στο tab που επιθυμείς, ενώ μπλοκάρει το μη αξιόπιστο Flash υλικό, απαιτώντας ενέργεια από την πλευρά του χρήστη σε περίπτωση που επιθυμεί την αναπαραγωγή του.

Επιπλέον, η τελευταία preview έκδοση ενσωματώνει ένα "Lower Blue Light" mode για την οθόνη, που μεταβάλει την απεικόνιση των χρωμάτων, ώστε να επιβαρύνει τα μάτια των χρηστών λιγότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα, τα tiles του Start menu μπορούν να οργανωθούν σε folders για να έχεις περισσότερες συντομεύσεις εφαρμογών άμεσα προσβάσιμες, υποστηρίζονται καλύτερα οθόνες με πολύ υψηλές αναλύσεις, ενώ βελτιωμένη αναμένεται η λειτουργία λήψης screenshot, με δυνατότητα καταγραφής συγκεκριμένου τμήματος της οθόνης.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά μπορείς να διαβάσεις στο επίσημο blog της Microsoft, κάνοντας κλικ εδώ.