Μαθαίνοντας τα φωτογραφικά μυστικά του Huawei P10

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 Κατηγορία Technology News
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το νέο smartphone.

Μια μοναδική ευκαιρία να εντρυφήσουν σε τεχνικές λήψεις πορτρέτων και παράλληλα να εξοικειωθούν με τις εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες του νέου Huawei P10 smartphone, είχαν όσοι παρακολούθησαν το ειδικό workshop που διοργάνωσε η Huawei στην Αθήνα, λίγο πριν την διάθεση της συσκευής στα καταστήματα. Οι φωτογράφοι Γιώργος Καλογερόπουλος και Γιώργος Τατάκης μύησαν τους παρευρισκόμενους σε κάποια από τα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης, εξηγώντας τους στην πράξη τη χρήση των προηγμένων φωτογραφικών λειτουργιών του Huawei P10 και τους έδωσαν πολύτιμα tips φωτογραφίας.

Huawei-P10-Photo-Event-1

Το νέο μοντέλο της Platinum σειράς (σειρά P) smartphone ενσωματώνει την πλέον εξελιγμένη για κινητά διπλή κάμερα της Leica, όπως επίσης -για πρώτη φορά στην ιστορία- παρουσιάζεται και μπροστινή κάμερα Leica, για τόσο καθαρές και ζωντανές εικόνες που δίνουν νέα διάσταση στον όρο selfie.

Η κατάλληλη αξιοποίηση των φωτοσκιάσεων στα ασπρόμαυρα καρέ, χάρη στον ειδικό μονοχρωματικό αισθητήρα του P10, και το παιχνίδι με το βάθος πεδίου οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά τη λήψη, αξιοποιώντας την ειδική φωτογραφική λειτουργία ευρέους διαφράγματος του Huawei P10, δίνουν και στα πιο ανεπιτήδευτα καρέ μια διαφορετική, άκρως καλλιτεχνική προσέγγιση. Έτσι κάνουν εκείνον που το κρατά στα χέρια του και εστιάζει μέσα από τον φακό του να βιώνει μια ανεπανάληπτη φωτογραφική εμπειρία.

Huawei-P10-Photo-Event-2

Την ίδια στιγμή, το Huawei P10 συνδυάζει το βολικό μέγεθος και το μικρό βάρος με μία μεγάλη οθόνη υψηλών προδιαγραφών και μία μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Επίσης, παρέχει σημαντική ασφάλεια στον χρήστη με τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό πλήκτρο και πολύ υψηλές ταχύτητες λειτουργίας χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή και το προηγμένο τσιπ γραφικών.

Και βέβαια, όσοι προπαραγγείλουν το HuaweiP10 ή το P10 Plus, στο διάστημα από 23 έως 31 Μαρτίου, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν ένα μοναδικό πακέτο με αξεσουάρ, αξίας 149 ευρώ. Η ειδική, συσκευασία του Huawei Ρ10, για όποιους το παραγγείλουν αμέσως, κρύβει ένα «θησαυρό» χρήσιμων gadgets. Πρώτο και βασικό το power bank, ένας φορητός φορτιστής συμβατός με την τεχνολογία Super Charge – υπερταχεία φόρτιση, που επιτρέπει σε συσκευές όπως τα Huawei Ρ10 και Mate 9 να φορτίζονται στον μισό χρόνο και μας απαλλάσσει από την αγωνία για τη στάθμη της μπαταρίας. Σε λιγότερο από 30 λεπτά η μπαταρία του P10 ή Mate 9 έχει φορτιστεί κατά 50%, που σημαίνει επάρκεια για μία ολόκληρη ημέρα.

Huawei-P10-Preorder

Δίπλα του ένα selfie stick, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και σαν μικρό τρίποδο. Και ακόμα, ο φορτιστής αυτοκινήτου που μας λύνει τα χέρια όταν είμαστε εν κινήσει. Ο αντάπτορας και το καλώδιο USB C/USB A προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρουμε εύκολα τις φωτογραφίες μας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.