Νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία Technology News
Βελτιώσεις με ελάχιστες αλλαγές στο design.

Κι όμως, φέτος, οι άμεσοι διάδοχοι των iPhone 7 και 7 Plus πέρασαν σε δεύτερο ρόλο, αφού την παράσταση έκλεψε το νέο iPhone X. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε πως το iPhone X κάνει τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus να μοιάζουν πολύ προσιτά, αφού θα διατίθενται πάνω-κάτω στις τιμές των περσινών μοντέλων.

Το θετικό είναι πως τα iPhone 8 και 8 Plus μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά με το iPhone X, αν εξαιρέσεις την TrueDepth κάμερα της πρόσοψης και την OLED οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνουν το ίδιο chip Α11 Bionic για κορυφαίες επιδόσεις και η πίσω πλευρά τους είναι γυάλινη για υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, οι νέες οθόνες Retina HD στις 4,7 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα υπόσχονται καλύτερη απεικόνιση, ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν 25% πιο δυνατό ήχο.

iphone8-charging dock

Χάρη στις βελτιωμένες κύριες κάμερες, με τα iPhone 8 και 8 Plus θα βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο, με True Tone φλας τεσσάρων LED. Υποστηρίζουν εγγραφή 4Κ στα 60fps και 1080p στα 240fps, ενώ στο iPhone 8 Plus που ενσωματώνει το σύστημα διπλής κάμερας, θα βρεις το Portrait Mode με τη λειτουργία Portrait Lighting. Η FaceTime HD κάμερα της πρόσοψης ενσωματώνει αισθητήρα 7 megapixel.

Τέλος, μιας και το Home button βρίσκεται στη θέση του, το ξεκλείδωμα των συσκευών γίνεται μέσω του Touch ID και θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα και σε εκδόσεις με 64GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δες το video!