Το Πλαίσιο υποδέχεται τις νέες τηλεοράσεις QLED της Samsung

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 Κατηγορία Technology News
Ειδικές ενέργειες στα καταστήματα της εταιρείας.

Το Πλαίσιο υποδέχεται τις νέες τηλεοράσεις Samsung QLED του 2018 και γιορτάζει τη νέα εποχή τηλεόρασης χωρίς όρια! Με το γράμμα Q η Samsung κάνει τη διαφορά, αφού η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό Q Style που την κάνει όμορφη από κάθε γωνία ακόμα και όταν είναι κλειστή με το Ambient mode, την τεχνολογία Q Picture που βασίζεται στο Quantum Dot για κρυστάλλινη εικόνα με βάθος και HDR10+ για ασύγκριτη αντίθεση με απίστευτο ρεαλισμό και λεπτομέρεια και τέλος το Q Smart το έξυπνο hub που αναγνωρίζει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές με το όνομά τους για τη διαχείρισή τους απευθείας από την τηλεόραση με ένα μόνο χειριστήριο!

Plaisio-samsung-Qled

Για το λόγο αυτό στα καταστήματα Πλαίσιο @the Μall Athens, Αλίμου και Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης promoters της εταιρείας ενημέρωναν για τις νέες τεχνολογίες. Ειδικότερα, στο κατάστημα Πλαίσιο @the Mall Athens την Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04 πραγματοποιήθηκε ειδική παρουσίαση της νέας σειράς των QLED TVs του 2018 από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος έπαιξε με τον κόσμο και μοίρασε δώρα σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Η τεχνολογία QLED της Samsung ήρθε για να μείνει, οπότε για ένα ακόμα διήμερο, Παρασκευή 27/04 και Σάββατο 28/04, promoters της εταιρείας θα βρίσκονται και πάλι στα καταστήματα Αλίμου, Πλαίσιο @the Mall Athens και Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να δουν και να γνωρίσουν τις νέες Samsung QLED TVs από κοντά.