Πιστοποίηση ασφαλείας IT ISO/IEC 15408 στους εκτυπωτές της Epson

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 Κατηγορία Technology News
Αφορά τους πολυλειτουργικούς business Inkjet, με τεχνολογία Linehead.

Η Seiko Epson Corporation απέκτησε πιστοποίηση ISO / IEC 15408 για συμμόρφωση με το πρότυπο IEEE Std. 2600.2™-2009, που αφορά στους υψηλής ταχύτητας, πολυλειτουργικούς (MFPs) WorkForce Enterprise inkjet εκτυπωτές της με τεχνολογία linehead, συμπεριλαμβανομένων των WF-C20590, WF-C20590a, WF-C17590 και WF-C17590a.

To IEEE Std. 2600.2™-2009 είναι ένα διεθνές πρότυπο, το οποίο προσδιορίζει τα κριτήρια ασφαλείας πληροφοριών για τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFPs). Η ασφάλεια για αυτούς τους εκτυπωτές μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά, παρέχοντας λειτουργίες που συμβαδίζουν με το πρότυπο, όπως η ταυτοποίηση του χρήστη και ο έλεγχος αυθεντικότητας, ο έλεγχος πρόσβασης, η αντικατάσταση δεδομένων, η προστασία δικτύου, η διαχείριση ασφάλειας, η αυτόματη δοκιμή και η καταγραφή αρχείων ελέγχου.

Η πιστοποίηση ISO/IEC 15408, το οποίο ονομάζεται, επίσης, Common Criteria (CC), αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο για την ανεξάρτητη και αντικειμενική αξιολόγηση των μέτρων ασφαλείας στα προϊόντα και τα συστήματα ΙΤ, ώστε να καθορίζεται εάν αυτά τα μέτρα είναι σχεδιασμένα και εφαρμοσμένα καταλλήλως.

Η Epson έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα που προσφέρουν υψηλές προδιαγραφές στην ασφάλεια πληροφοριών, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετική χρηστικότητα.