Η Motorola γιορτάζει τα 90 της χρόνια

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Πλέον, ως brand της Lenovo.

To 1928 στο Σικάγο, οι αδελφοί Paul και Joseph Galvin ίδρυσαν την εταιρεία της Motorola, από την εταιρεία Galvin Manufacturing Corporation, μια εταιρεία με ένα μόνο προϊόν και πέντε υπαλλήλους. Φέτος, η εταιρεία γιορτάζει #90yearsmotorola και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει αλλάξει το πρόσωπο του tech industry.

Το πρώτο της προϊόν σχεδιάστηκε το 1928 για να καλύψει την ανάγκη μεγαλύτερής διάρκειας ζωής μπαταρίας, μια πρόκληση που συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα, και που η Motorola συνεχίζει να αντιμετωπίζει μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης. Το Galvin Manufacturing battery eliminator χρησιμοποίησε για πρώτη φορά οικιακό ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσει ραδιόφωνα, ενώ το πιο πρόσφατο προϊόν της εταιρείας, το 5G moto mod, δίνει λύση στη σημερινή ανάγκη για ταχύτητα.

Motorola-90-years

Από την κατασκευή του πρώτου φορητού αμφίδρομου ραδιοφώνου FM το 1943 και την επικοινωνία της γης με την πρώτη σεληνιακή προσγείωση, έως το RAZR V3 –το κινητό-ορόσημο που άλλαξε το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου και έγινε η πρώτη συσκευή που ήταν παράλληλα και αξεσουάρ μόδας ή την τεχνολογία moto mod, που έδωσε τη δυνατότητα στο τηλέφωνο να μετατραπεί σε boombox, σε εκτυπωτής φωτογραφιών, σε gamepad ή σε φωτογραφική μηχανή 360°, η Motorola ήταν πάντα εστιασμένη στους ανθρώπους. Με μια φιλοσοφία που εστιάζει σε προϊόντα έχουν αναπτυχθεί για να κάνουν τη ζωή καλύτερη τόσο για τους πελάτες της εταιρείας, αλλά και για τους ανθρώπους της, που βρίσκονται στην καρδιά της επιτυχίας της. Στη Motorola υπάρχει μια μακρόχρονη παράδοση στην αφοσιωμένη ηγεσία, από την εποχή που ήταν στο πηδάλιο ο 28χρονος ιδρυτή της Galvin Manufacturing, Paul Wolf Galvin, έως τον σημερινό πρόεδρο της εταιρείας, Sergio Buniac, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στη Motorola το 1996 στο marketing και τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων.

Μέσα στα χρόνια η Motorola είχε την ευκαιρία να γιορτάσει πολλά και να δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία. 90 χρόνια αργότερα, από τηλέφωνα αυτοκινήτων έως smartphones, έχει μείνει αληθινή στο στόχο της να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια στην καινοτομία και μας υπόσχεται πως τα καλύτερα έρχονται.