Ετοιμάσου για τις ιστορίες της Πανεπιστημιακής Χρονιάς

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Δημιουργήσε αναμνήσεις, έχοντας στο πλευρό σου την Canon!

Κάνε το καλύτερο ξεκίνημα στη σχολή και κράτησε κάθε συναρπαστική στιγμή, αξιοποιώντας ένα νέο μοναδικό για φοιτητές και σπουδαστές πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων από την Canon, μια προσφορά που ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις με την αγορά εξοπλισμού απεικόνισης και εκτύπωσης της Canon, από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα, είναι να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα για να πραγματοποιηθεί κατάθεση του ποσού επιστροφής, που αναλογεί στο προϊόν που θα αγοράσεις, απευθείας στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

Στο πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων συμμετέχουν επιλεγμένα προϊόντα Canon:

-πρωτοποριακές φωτογραφικές μηχανές DSLR και mirrorless της σειράς EOS
-φακοί και αξεσουάρ Canon
-βιντεοκάμερες EOS Cinema και LEGRIA
-φωτογραφικοί εκτυπωτές Canon PIXMA

τα οποία μπορούν να καλύψουν όλη τη γκάμα των αναγκών σου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από τη διασκέδαση μέχρι τη μελέτη!

Όλα τα Προϊόντα Προωθητικής Ενέργειας είναι καινούργια και γνήσια προϊόντα Canon. Η εταιρία στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξής της προς τους σπουδαστές και του εκπαιδευτικού έργου των σχολών, προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις τιμών σε εξοπλισμό που είναι απαραίτητος κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Canon που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο των σπουδαστών, όσο και των σχολών και αποκτήστε τα σε προνομιακή τιμή από 17 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.canon.gr/studentcashback/