Τα νέα feature phones της Alcatel

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Φτιαγμένα για ευκολία στην επικοινωνία.

Γνωρίζατε ότι για πολλούς, οι φωνητικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα συνεχίζουν αποτελούν τον κύριο τρόπο επικοινωνίας; Η Alcatel Mobile προσφέρει #enjoynow εμπειρίες στον κόσμο μέσα από μία σειρά smartphones αλλά και μέσα από κινητά τηλέφωνα απλής χρήσης τα οποία κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους. Ανακαλύψτε τα τελευταία κινητά απλής χρήσης από την Alcatel!

Alcatel 2003

Alcatel-2003

Το εξαιρετικά λεπτό Alcatel 2003 είναι ένα προσιτό, πρακτικό τηλέφωνο που σας προσφέρει εύκολη πλοήγηση, αντοχή και υποδοχή κάρτας microSD με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο έως και 32GB. Διατίθεται σε έκδοση Single και Dual Sim, ώστε να μπορείτε να το επιλέξετε τόσο για προσωπική, αλλά και επαγγελματική χρήση. Με το φλας της κάμερας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να τις μοιραστείτε μέσω Bluetooth. Το Alcatel 2003 διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών και μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα για να πατάτε το σωστό πλήκτρο κάθε φορά. Είναι εξαιρετικά λεπτό -με πάχος μόλις στα 10,3 χιλιοστά- και διαθέτει εντυπωσιακό μεταλλικό φινίρισμα.

Alcatel 2053

Alcatel-2053

Το Alcatel 2053 είναι ένα συμπαγές clamshell τηλέφωνο 2,4 ιντσών με εκλεπτυσμένο και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό. Διαθέτει ένα μεγάλο πληκτρολόγιο για εύκολη πλοήγηση, υποδοχή κάρτας microSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μέχρι 32GB, καθώς και ενσωματωμένη κάμερα με φλας. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του είναι ότι θα ξεχάσετε να το φορτίσετε καθώς έρχεται με μεγάλης διάρκειας μπαταρία με ισχύ 970mAh.

Alcatel 3025

Alcatel-3025

Το Alcatel 3025 είναι ένα στιλάτο 3G clamshell τηλέφωνο με οθόνη 2,8 ιντσών. Το μεγάλο, εργονομικό πληκτρολόγιό του θα σας βοηθήσει να πληκτρολογήσετε, να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο πιο εύκολα. Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα με φλας του Alcatel 3025 και στη συνέχεια μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές μέσω Bluetooth και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας λήψεις στην microSD κάρτα χωρητικότητας μέχρι 32GB.

Alcatel 3026
Το Alcatel 3026 διαθέτει ειδικό κουμπί SOS. Όταν το πατάτε, αυτόματα η συσκευή καλεί την πρώτη από τις 10 καθορισμένες επαφές της λίστας. Η λειτουργία SOS θα συνεχίσει να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε κάθε μια επαφή μέχρι να απαντήσει κάποια, εξασφαλίζοντας ότι τα μέλη της οικογένειας σας και οι φίλοι σας είναι πάντα ασφαλείς.

Alcatel-3026

Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη οθόνη 2,8 ιντσών και ένα εργονομικό soft-touch πληκτρολόγιο για εύκολη πληκτρολόγηση. Το Alcatel 3026 έρχεται με μία βάση φόρτισης για να το φορτίζετε χωρίς να ανησυχείτε για τα καλώδια.