Η Calrec στο Bon Studio

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Νέα συνεργασία για την εταιρεία.

Η Bon Studio βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, μελετώντας τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σταθμίζοντας τα οφέλη νέων συνεργασιών, πρόσφατα ανέλαβε για την Ελλάδα την αντιπροσώπευση της αγγλικής εταιρείας Calrec, κορυφαίας εταιρείας κονσολών για κάθε χρήση.

Σήμερα, η Calrec διεκδικεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο μερίδιο αγοράς και μία εντυπωσιακή λίστα εφαρμογών την κατατάσσει στις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου, διεθνώς.

Η Calrec ξεκίνησε ως κατασκευαστής μικροφώνων το 1964 και η φήμη της την καθιέρωσε ως κατασκευαστή ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια εισάγει τεχνολογικές καινοτομίες με έμφαση σε εφαρμογές broadcasting.

Όλα τα προϊόντα της Calrec σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο West Yorkshire της Αγγλίας.

Διαθέτει τις κονσόλες ήχου Apollo, Artemis, Summa και Brio που μπορούν να καλύψουν τόσο μικρές εφαρμογές editing και post production έως ιδιαίτερα μεγάλες και πολύπλοκες εγκαταστάσεις/ εφαρμογές που απαιτούν διαχείριση, επεξεργασία και δικτύωση πολλών κονσολών, διαφορετικών σημείων.

Τελευταία προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων της είναι η νέα ραδιοφωνική κονσόλα Type R, μια modular IP-based ραδιοφωνική κονσόλα, state-of-the-art!