Πέντε διαφορετικούς τρόπους απόκτησης MB προσφέρει η καρτοκινητή Q

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Μέσα από το νέο myQ app.

Πέντε διαφορετικούς τρόπους απόκτησης MB προσφέρει η καρτοκινητή Q σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη χρήση Internet από smartphones.

Με το myQ app οι συνδρομητές απολαμβάνουν ακόμα περισσότερη άνεση τόσο στην επικοινωνία όσο και στη διαχείριση του λογαριασμού τους αφού κάνουν ανανέωση χρόνου ομιλίας και έλεγχο υπολοίπου με ένα άγγιγμα. Με κάθε νέο download και πρώτο Login στην εφαρμογή, οι χρήστες παίρνουν δωρεάν 2GB για 7 ημέρες!

Για εκείνους που κάνουν χρήση των δεδομένων τους μόνο τα Σαββατοκύριακα το πακέτο DataΣΚ σχεδιάστηκε για να προσφέρει 3GB μόνο με 2€ ενώ το πακέτο Data Nights παρέχει στους βραδινούς τύπους 10GB με κόστος μόλις 5€ για κατανάλωση κάθε μέρα από τις 22.00 μέχρι τις 08.00!

Από myQ app αλλά και το myq.gr δεν θα μπορούσε να λείπει η δημοφιλής υπηρεσία Countdown, όπου κάθε βδομάδα ένα πακέτο έκπληξη περιμένει τους συνδρομητές. Οι προσφορές είναι διαθέσιμες για ενεργοποίηση για λίγες μόνο ώρες με τα data να μονοπωλούν το ενδιαφέρον!

Τέλος, η Q επιβραβεύει τους συνδρομητές της για την πρώτη online ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ κάθε μήνα μέσω myQ.gr / myQapp με bonus 1GB και 1.000’ λεπτά χρόνου ομιλίας προς Q.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή, τα πακέτα και τις προσφορές στο www.wind.gr/gr/q