Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση «ESET Security Days 2018»

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Συμβουλές και εργαλεία από την ESET Hellas ειδικά για τους επαγγελματίες της IT ασφάλειας.

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας, τις κακόβουλες απειλές και τρόπους καταπολέμησης της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο προσέφερε η ESET Hellas σε πλήθος επαγγελματιών του χώρου της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «ESET Security Days 2018».

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018, απευθυνόταν ειδικά στους πελάτες της ESET Hellas, υπάρχοντες και δυνητικούς, με στόχο να τους παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και τις απειλές της κυβερνοασφάλειας. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις της ESET που αφορούν το χώρο της εταιρικής ασφάλειας, και πως αυτές μπορούν να προσφέρουν καλύτερη προστασία τόσο στις επιχειρήσεις τους, όσο και στις επιχειρήσεις των πελατών τους.

Αναλυτικότερα, ενημερώθηκαν για τις νέες εκδόσεις ESET Cloud Administrator & ESET Business Administrator, το νέο ESET Security Management Center και τα εργαλεία ESET Enterprise Inspector, ESET Dynamic Threat Defense και ESET Threat Intelligence, που προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στις εταιρίες και τα τμήματα Administration. Ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η παρουσίαση των εφαρμογών ESET Secure Authentication και ESET Endpoint Encryption, που αποτελούν το πιο σύγχρονο τρόπο διασφάλισης των εταιρικών δεδομένων από τις σύγχρονες απειλές, με ειδική αναφορά στις λύσεις Safetica και Xopero Backup & Restore. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση σχετικά με τις καθημερινές απαιτήσεις και τις δυσκολίες που συναντούν οι επαγγελματίες της IT ασφάλειας, με την έμπειρη ομάδα της ESET Hellas να προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές.

«Τα ESET Security Days διεξάγονται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. Είναι μία εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στις ανάγκες των επαγγελματιών του κυβερνοχώρου, με θεματολογία που λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά» δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, γενικός διευθυντής της ESET Hellas. «Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες που παρευρέθηκαν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε διαρκώς στο πλάι τους, προσφέροντας τεχνογνωσία και ισχυρά εργαλεία για να κρατούν ασφαλή τα δεδομένα και να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις συμμόρφωσης, ώστε να διασφαλίζουν την επιχειρηματική τους συνέχεια».