Η TCL Communication παρουσιάζει το Alcatel 3L

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Νέο smartphone στα €99.

Η TCL Communication παρουσιάζει το Alcatel 3L, ιδανικό για τους χρήστες smartphone που επιθυμούν να έχουν την τελευταία οθόνη 18:9 στο κινητό τους, αλλά και να νιώθουν ασφαλείς χάρη στη λειτουργία Face Key, η οποία ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με μια απλή ματιά. Και όλα αυτά μόνο με 99 Ευρώ.

Εξαιρετικά συμπαγής & εντυπωσιακή θέαση
Η εξαιρετικά συμπαγής 5,5" HD + οθόνη Alcatel Full View αναλογίας 18:9 σας επιτρέπει να κρατάτε και να χειρίζεστε τη συσκευή σας εύκολα, δηλαδή περισσότερη περιήγηση, αλλά λιγότερη κύλιση. Το Alcatel 3L είναι ένα από τα πιο συμπαγή κινητά για το μέγεθός του, ενώ παράλληλα προσφέρει μια εντυπωσιακή full-scale οθόνη HD+ κάνοντας το περιεχόμενο πραγματικά να ξεχωρίζει.

Καινοτόμος σχεδιασμός
Ακολουθώντας την γκάμα του 2018, το Alcatel 3L σχεδιάστηκε με εκπληκτικές λαμπερές λεπτομέρειες και 2.5D γυαλί, προσφέροντας ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό σε μια προσιτή τιμή.

Alcatel-3L

Face Key: ξεκλείδωστε το τηλέφωνο σας με το πρόσωπό σας!
Τώρα είναι πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ να ξεκλειδώσετε το κινητό σας. Η κορυφαία τεχνολογία Face Key στο Alcatel 3L σημαίνει ότι με μια απλή ματιά στην οθόνη μπορεί να σαρώσει 106 σημεία του προσώπου σας για 3D απεικόνιση και ξεκλείδωμα της συσκευής σας, η οποία είναι έτοιμη για χρήση.

Έτοιμο για τα social
Το Alcatel 3L διαθέτει δυο ισχυρές κάμερες. Με την 13MP κάμερα στο πίσω μέρος, βγάζετε φωτογραφίες οι οποίες θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας στα social media. Ενώ, η 5MP μπροστινή κάμερα είναι ιδανική για υψηλής ποιότητας selfies καθώς και για ομαδικές φωτογραφίες.

Καινούριο στο Alcatel 3L είναι το “Social Mode” στις ρυθμίσεις της κάμερας, το οποίο προσφέρει άμεση προεπισκόπηση, γρήγορο share και πολλά ακόμα διασκεδαστικά features που «ανεβάζουν» τις φωτογραφίες σας σε ένα άλλο επίπεδο.

Το Alcatel 3L είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τεχνολογίας με προτεινόμενη τιμή λιανικής 99 Ευρώ σε Metallic Blue και Metallic Black.