Νέες θήκες Speck για τη σειρά Samsung Galaxy S10

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Φτιαγμένες για να προσφέρουν κορυφαία προστασία.

Επειδή τα high-end smartphones, όπως οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy S10 που έρχονται σε λίγες ημέρες στην ελληνική αγορά, χρειάζονται εξίσου high-end προστασία, η Speck, θυγατρική εταιρεία της Samsonite, παρουσίασε τις νέες της θήκες για τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα.

Η Presidio Stay Clear είναι μια προστατευτική, διάφανη θήκη που δεν κιτρινίζει στην πορεία του χρόνου και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον σχεδιασμό της συσκευής. Η θήκη δύο στρωμάτων διαθέτει μια νέας γενιάς επίστρωση που προσφέρει ανώτερο επίπεδο προστασίας ενάντια στο κιτρίνισμα και στο ξεθώριασμα. Έτσι, δεν είναι μόνο ανθεκτική στο κιτρίνισμα που προκαλείται από την UV ακτινοβολία του ήλιου, αλλά αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τα έλαια που βρίσκονται στο makeup, στις λοσιόν, καθώς και άλλες ουσίες με τις οποίες έρχονται συχνά σε επαφή οι θήκες. Το εσωτερικό στρώμα κάθε θήκης Presidio Stay Clear είναι κατασκευασμένο από IMPACTIUM Clear, ένα πατενταρισμένο από τη Speck υλικό, που απορροφά τους κραδασμούς, προσφέροντας προστασία σε πτώσεις από ύψος έως 2,4 μ. Διαθέσιμη επίσης για τα νέα Galaxy S10 είναι η θήκη Presidio Clear + Glitter, με ενσωματωμένους κρυστάλλους glitter και προστασία από πτώσεις από τα 2,4 μ.

Speck-Galaxy-S10

Με την Presidio Pro, η Speck θέτει ένα νέο πρότυπο στην ολοκληρωμένη προστασία των συσκευών, καθώς ενσωματώνει αντιμικροβιακή επεξεργασία, για την προστασία της θήκης από τα βακτήρια. H Presidio Pro προσφέρει επίσης προστασία σε πτώσεις από τα 3 μέτρα, ενώ το ελαφρώς υπερυψωμένο πλαίσιο της μπροστινής πλευράς, σημαίνει πως η οθόνη είναι πιο δύσκολο να γρατσουνιστεί αλλά και να σπάσει, σε περίπτωση που η συσκευή πέσει επίπεδη στο πάτωμα με την οθόνη να κοιτάζει προς τα κάτω. Παράλληλα, το ανθεκτικό στις γρατσουνιές και απαλό στην αφή υλικό στο εξωτερικό της, διασφαλίζει πως η θήκη θα δείχνει σαν καινούρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης δύο στρωμάτων, η Presidio Pro ενσωματώνει περιμετρικά το πατενταρισμένο υλικό IMPACTIUM rubber, που συμπιέζεται, ώστε να απορροφήσει και να διασκορπίσει την ενέργεια που δημιουργείται κατά την πρόσκρουση.

Speck-Galaxy-S10-protection

Διαθέσιμη για τα νέα Galaxy S10 είναι και η διάσημη θήκη Presidio Grip της Speck. Αυτή η λεπτή, premium θήκη αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως 3 μ., προσφέρει προστασία ενάντια στις γρατσουνιές και στο σπάσιμο της οθόνης χάρη στο υπερυψωμένο της πλαίσιο στην πρόσοψη και, ταυτόχρονα, εγγυάται πως η συσκευή δεν πρόκειται ποτέ να γλιστρήσει μέσα απ' τα χέρια του κατόχου της.

Η πλήρης σειρά της Speck για τα S10, S10+ και S10e περιλαμβάνει τις παρακάτω θήκες:

Presidio Stay Clear (€29,95 έως €34,95) - Με νέα, καινοτόμα επίστρωση για αντοχή στο κιτρίνισμα απ' τη UV ακτινοβολία και στο ξεθώριασμα που προκαλείται από λοσιόν και άλλα έλαια.

Presidio Pro (€29,95 έως €34,95) - Ανθεκτική, λεπτή θήκη με αντιμικροβιακή προστασία και δοκιμασμένη αντοχή σε πτώσεις από ύψος έως 3 μ.

Presidio Grip (€29,95 έως €34,95) - Με τη διάσημο σχεδιασμό της Speck που εγγυάται το καλύτερο κράτημα ever.

Presidio Clear + Glitter (€34,95) - Με ενσωματωμένους κρυστάλλους glitter για λάμψη που δεν θα σβήσει στην πορεία του χρόνου.

Οι θήκες της Speck για τα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e είναι διαθέσιμες στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.