Η LG υποδέχεται την άνοιξη με την τεχνολογία TrueSteam

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 Κατηγορία Technology News
Για μείωση των αλλεργιογόνων ουσιών κατά 99,9%.

Με την άφιξη της Άνοιξης και των σχετικών αλλεργιών που τη «συνοδεύουν», τα πλυντήρια και πλυντήρια – στεγνωτήρια ρούχων της LG Electronics με την καινοτόμα τεχνολογία TrueSteam και τις λειτουργίες χρήσης ατμού Steam Refresh, Allergy Care και Steam Softener, αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Η τεχνολογία TrueSteam η οποία διαπερνά τα υφάσματα με ατμό, σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής, με την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων, ακόμη και των υπολειμμάτων που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα, καθώς και των οσμών. Παράλληλα, με τη λειτουργία Steam που διαθέτουν τα πλυντήρια της LG, τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60℃ για 30 λεπτά, εξαλείφοντας αποτελεσματικά 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση με άλλα πλυντήρια. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η Steam έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation).

Παράλληλα, η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί ιδανική λύση για τους καταναλωτές που ειδικά την περίοδο που διανύουμε, ανανεώνουν τα ρούχα στην ντουλάπα τους, αφήνοντας πίσω τα χειμωνιάτικα, καθώς μπορεί να διαχειριστεί άψογα τα ζεστά ρούχα, όπως τα πουλόβερ, τα κασκόλ, τα παλτό, χρησιμοποιώντας τον ατμό. Ακόμη, με τη λειτουργία SteamSoftener που διαθέτει, διατηρεί ακόμη πιο απαλά τα ρούχα.

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας TrueSteam καθίσταται δυνατός ο βαθύς καθαρισμός παιδικών και μωρουδιακών ρούχων, αφαιρώντας όλα τα είδη των λεκέδων και των αλλεργιογόνων, ενώ ο ατμός μεταχειρίζεται ειδικά τα υφάσματα και τα μαλακώνει χωρίς να βλάπτουν το δέρμα των μωρών.

Η LG φροντίζει να βελτιώνει την καθημερινότητα των χρηστών και να ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά στην καινοτομία της πλύσης, ώστε να απολαμβάνουν κάθε εποχή, χωρίς περιορισμούς.