Νέα, πιο προσιτά Wacom Cintiq 16" και 22"

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 Κατηγορία Technology News
Με Wacom Pro Pen 2.

Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει τα νέα, οικονομικά Wacom Cintiq 16" και 22".

Τα νέα Wacom Cintiq αποτελούν μια νέα κατηγορία για τους νεοεισερχόμενους δημιουργούς που θέλουν να δουλεύουν πάνω στην οθόνη, με την εξαιρετικά ευαίσθητη γραφίδα Wacom Pro Pen 2, που προσφέρει μια πραγματική φυσική εμπειρία.

Τα Wacom Cintiq 16" και 22" διαθέτουν οθόνη Full HD 1920x1080 pixels, με ζωντανά χρώματα κι ένα σύνολο λειτουργιών που βοηθούν να προχωρήσετε περισσότερο από ποτέ στο δημιουργικό σας ταξίδι.

Κατασκευασμένα για να κάνουν την διαφορά, το Wacom Pro Pen 2 και οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας των Cintiq (15,6" και 21,5") συνεργάζονται αρμονικά για να κάνουν τη δημιουργική σας συνεδρία άνετη και παραγωγική.

Η γραφίδα Wacom Pro Pen 2 έχει την εμφάνιση και την αίσθηση μιας κανονικής πένας, τα δε Wacom Cintiq έρχoνται με βάση που προσαρμόζεται εύκολα στην προτιμώμενη θέση εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με απόλυτη άνεση.

Τα νέα οικονομικά Wacom Cintiq 16" και 22" δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την entry level κατηγορία, για δημιουργούς με περιορισμένο budget.

Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από επιλεγμένους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΑΜΥ ΑΕ, στο τηλέφωνο 210-6133000.