Εντυπωσιακή θέαση με το νέο Alcatel 3x

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Super Full View οθόνη 6,52" και τριπλή κάμερα.
Στη σύγχρονη ζωή μας, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι όταν πρόκειται για τον κόσμο γύρω μας. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το Alcatel 3x είναι ο ιδανικός σας σύντροφος, καθώς προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε ένα πλήρες πακέτο. Εκτός από την εντυπωσιακά ομαλή λειτουργία του, χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, θα απολαύσετε τέλειες εικόνες μέσω της χορταστικής οθόνης HD+ Super Full View και της τριπλής κάμερας. Το Alcatel 3x είναι μια προσιτή συσκευή, όπου οι ζωντανές εικόνες βρίσκονται στο επίκεντρο.

Alcatel-3X Design-1

Απολαύστε θέαση υψηλής ευκρίνειας, με κάθε λεπτομέρεια και ολοζώντανα χρώματα στη μεγάλη οθόνη του Alcatel 3x. Από τη διαδρομή στη δουλειά και παντού ενδιάμεσα, η οθόνη Super Full View 6,52 ιντσών δίνει ζωή σε ό,τι απεικονίζεται σ' αυτή. Με την αναλογία οθόνης/σώματος στο 85%, το Alcatel 3x προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, με την τριπλή κάμερα του Alcatel 3x μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε στιγμή. Είτε πρόκειται για μια στιγμή της καθημερινότητας, είτε για ένα σημαντικό γεγονός, η τριπλή κύρια κάμερα 16MP + 8MP + 5MP προσφέρει ανίχνευση σκηνών AI, σούπερ ευρεία γωνία και bokeh σε πραγματικό χρόνο. Με αυτές τις εντυπωσιακές δυνατότητες φωτογραφίας, αυτή η συσκευή θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Alcatel-3X Design-2

Με εντυπωσιακή απόδοση, το Alcatel 3x θα κρατήσει τα πράγματα λειτουργικά ομαλά χάρη στον αποθηκευτικό χώρο των 64GB και τη μπαταρία των 4.000mAh, που εγγυάται επικοινωνία και διασκέδαση εν κινήσει, όλη την ημέρα.

Το Alcatel 3x σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα με την υποστήριξη του Google Lens και του Google Assistant. Διαθέτει μια κομψή εμφάνιση με γυαλί διπλής όψης 2.5D και θα το βρείτε στην ελληνική αγορά σε Jewelry Black στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €149,99.