Η Canon ανακοίνωσε την διακοπή της υπηρεσίας Irista

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Ρίχνει αυλαία στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Η Canon EMEA ανακοίνωσε ότι στις 31 Ιανουαρίου 2020 θα τερματίσει την λειτουργία της υπηρεσίας Irista, η οποία αφορά στη διαχείριση και αποθήκευση φωτογραφιών στο cloud.

Η Canon EMEA θα αποσυρθεί από τον τομέα αποθήκευσης εικόνων στο cloud και θα επικεντρωθεί στο εξής σε επενδύσεις σε τεχνολογίες απεικόνισης και υπηρεσίες διασύνδεσης - όπως είναι οι υπηρεσίες Canon image Gateway και Canon Camera Connect, που είναι στενότερα συνδεδεμένες με τις φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας.

Με αυτό τον τρόπο η Canon EMEA έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με ειδικούς στην παροχή υπηρεσίων για τελικούς χρήστες. Στους χρήστες της υπηρεσίας Irista θα προσφερθεί μια συμπληρωματική συνδρομή 2 μηνών στο Adobe Lightroom (1TB). Με τον τρόπο αυτό μπορούν εύκολα να επεξεργάζονται, να οργανώνουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Οι πελάτες που ήδη χρησιμοποιούν την υπηρεσία Irista, ενημερώνονται από την Canon για την εξέλιξη αυτή και ενθαρρύνονται να κατεβάσουν όλα τα δεδομένα που διατηρούν σε αυτή, πριν τον τερματισμό της λειτουργίας της. Η λήψη εικόνων είναι μια απλή διαδικασία και οι οδηγίες περιγράφονται σαφώς στο web site της υπηρεσίας. Μετά την διακοπή της υπηρεσίας στις 31 Ιανουαρίου 2020, όλα τα δεδομένα των πελατών θα διαγραφούν.