Ημερίδα Konica Minolta Innovation Day 2019

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Konica Minolta, η ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των επιχειρησιακών τεχνολογιών, διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά την ημερίδα "Konica Minolta Innovation Day", την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 15.00 μ.μ., στο δ/delta Restaurant του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η φετινή ημερίδα με τίτλο "Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT", θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις εξελιγμένες τεχνολογίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μειώνοντας την πολυπλοκότητα των ΙΤ εφαρμογών και τα λειτουργικά κόστη!

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν στην πράξη ευφυείς τεχνολογίες video analytics, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την απλοποίηση της ροής εργασιών και διαχείρισης του ΙΤ, για πλήρη έλεγχο των επιχειρηματικών εγγράφων, την ενσωμάτωση της καινοτομίας για την ενίσχυση του εργασιακού περιβάλλοντος και τη διασφάλιση οικονομικά αποδοτικών διαδικασιών. Επιπλέον, θα διεξαχθούν παράλληλες παρουσιάσεις με θέματα "Konica Minolta All-in-One Platform" και "Information Management", για τμήματα IT και Finance αντίστοιχα. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ.

Την ημερίδα Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT θα τιμήσει με την παρουσία του ως keynote speaker, ο καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος, μία από τις κορυφαίες σύγχρονες προσωπικότητες σε διεθνές επίπεδο στον χώρο της σωματιδιακής φυσικής και της αστροφυσικής. Ο Δρ. Δημ. Νανόπουλος είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και διακεκριμένος καθηγητής φυσικής του πανεπιστημίου Texas A&M.

Moderator της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής stand-up comedian Λάμπρος Φισφής.

Αν θέλετε και εσείς να ενημερωθείτε για την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την ασφάλεια, την αυτοματοποίηση, την εξοικονόμηση και την ευελιξία στο χώρο των επιχειρησιακών τεχνολογιών, δηλώστε συμμετοχή στο https://www.eventora.com/el/Events/km-innovationday