Η ViewSonic λανσάρει την επαγγελματική οθόνη VP3481 ColorPro

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων.

Η ViewSonic Corp. ανακοίνωσε την κυκλοφορία της VP3481, που αποτελεί μέλος της βραβευμένης σειράς επαγγελματικών οθονών ColorPro. Η καθηλωτική, κυρτή οθόνη και η ανάλυση WQHD 3440x1440 της VP3481 παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια χρώματος και λεπτομέρειες. H ColorPro VP3481, σχεδιασμένη για μοναδική ακρίβεια χρώματος, είναι ιδανική για color-critical applications κατά την επεξεργασία βίντεο, φωτογραφιών ή σύνθετων γραφικών.

Χάρη στην κομψή, χωρίς περιθώρια, σχεδίαση της, την ευρεία αναλογία διαστάσεων 21:9 και την ολόπλευρη κυρτή οθόνη, η 34 ιντσών ColorPro VP3481 προσφέρει απίστευτες λεπτομέρειες και χρώματα με ευρυγωνική θέαση. Οι προ-βαθμονομημένες ρυθμίσεις με κάλυψη χρωμάτων 100% sRGB και τιμή Delta E<2 βελτιώνουν την εμπειρία θέασης, προσφέροντας μοναδική ακρίβεια χρώματος, ολοζώντανες λεπτομέρειες και χρωματική συνοχή κατά μήκος της οθόνης. Η ενσωματωμένη λειτουργία χρωματικής ομοιομορφίας, εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα χρωμάτων, ενώ το 3D look-up table παράγει μία εκπληκτικά ομαλή παλέτα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Η συμβατότητα HDR10 εξασφαλίζει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος πλουσιότερης αντίθεσης και έντονης αναπαραγωγής χρωμάτων.

Ο ρυθμός ανανέωσης 100Hz επιτρέπει στην οθόνη ομαλή, tear-free αναπαραγωγή, καθιστώντας την ιδανική για video editors και game developers. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία AMD FreeSync συγχρονίζει άψογα το output frame rate ανάμεσα στην κάρτα γραφικών και την οθόνη με αποτέλεσμα ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης να εξαλείφει αποτελεσματικά το stuttering και την αστάθεια, για ομαλή αναπαραγωγή βίντεο.

ViewSonic-VP3481

Μαζί με τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5W, η VP3481 διαθέτει επίσης και πλήρη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνει USB 3.1 Type-C, DisplayPort και HDMI. Η θύρα εισόδου USB 3.1 Type-C προσφέρει δυνατότητα φόρτισης 60W, ενώ η προστασία περιεχομένου HDCP 2.2 είναι σταθερή σε όλες τις θύρες, για ασφαλή αναπαραγωγή 4K περιεχομένου, streaming και gaming.

«Η VP3481 της ViewSonic είναι η μικρότερη εκδοχή της βραβευμένης οθόνης VP3881. Παρουσιάσαμε τη σειρά επαγγελματικών οθονών ColorPro για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, για τους οποίους η ακρίβεια και η απόδοση είναι κορυφαία προτεραιότητα.» δήλωσε ο Phong Phanel, vertical marketing manager for professional displays for ViewSonic Americas. «Η ViewSonic θέλησε να εξασφαλίσει ότι η σειρά οθονών ColorPro προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας στην αναπαραγωγή, την αντίθεση και τη λεπτομέρεια των χρωμάτων.»

Όλες οι οθόνες ColorPro της ViewSonic είναι κατασκευασμένες ανεξάρτητα στο εργοστάσιο για 100% sRGB και Delta E<2, ενώ είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, που επιζητούν οι απαιτητικοί επαγγελματίες και καταναλωτές. Η προσαρμογή hardware, είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά στο ViewSonic Colorbration Kit, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση της οθόνης.