Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος στο UFC Undisputed 2010!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 Κατηγορία Technology News
UFC 2010 Undisputed UFC 2010 Undisputed UFC 2010 Undisputed

Ανάμεσα στους 100 κορυφαίους fighters που λαμβάνουν μέρος στο νέο UFC 2010 Undisputed είναι και ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Με διακρίσεις και πρωταθλήματα τόσο στο Ζίου Ζίτσου όσο και στο μποξ, ο Γιώργος Σωτηρόπουλος έχει τον ιδανικό συνδυασμό που απαιτείται για να διαπρέψει στα ring του MMA. Και όντος στο UFC εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα, αλλά η πορεία του είναι εντυπωσιακά ανοδική! Ο Γιώργος πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του UFC και σημαντικό χαρακτήρα στο παιχνίδι UFC 2010 Undisputed, πράγμα που σίγουρα δίνει μια ωραία αίσθηση στους φαν του Γιώργου και στο πλήθος Ελλήνων για τους οποίους μια ελληνική συμμετοχή δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

 Ο ίδιος ο Γιώργος δήλωσε πως στην ζωή του δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο εκτός από προπονήσεις αν και θα ήθελε να δοκιμάσει τις επιδόσεις του στο UFC 2010 Undisputed.

 Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος  είναι  ένα από τα νέα ονόματα στο UFC αλλά δεν είναι από αυτά που περνούν απαρατήρητα καθώς φέτος είχε μια ανοδική πορεία στο UFC με αποτέλεσμα της ανόδου κατηγορίας ! Άλλα καινούργια ονόματα είναι ο Antonio Rogerio, Kimbo Slice, Patrick Cote και πολλοί ακόμα!

 Το UFC 2010 Undisputed θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου σε PlayStation 3 και Xbox360.

 

Δες το video!

UFC 2010 Undisputed UFC 2010 Undisputed