Οικιακές συσκευές τεχνολογίας ατμού από την LG

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 Κατηγορία Technology News

Η νέα σειρά προϊόντων αξιοποιεί την επαναστατική τεχνολογία ατμού της LG προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη καθαριότητα και υγιεινή στο σπίτι.

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη σειρά οικιακών συσκευών που αξιοποιούν στο έπακρο την πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού της LG και φροντίζουν για την υγιεινή και τη βέλτιστη καθαριότητα όλων των μελών της οικογένειας. Ακολουθούν οι ενδεικτικές τιμές πώλησης και το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

Ενδεικτικές τιμές πώλησης (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α):

  • Πλυντήριο ρούχων F1280TDS880
  • Ηλ. Σκούπα Steam Kompressor VK8920SCAQ, €330
  • Πλυντήριο Πιάτων Inverter Direct Drive D1444WF€825
  • Πλυντήριο Πιάτων Inverter Direct Drive D1444TF€900
  • Πλυντήριο Πιάτων Inverter Direct Drive D1454TF€1.000

 

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη σειρά οικιακών συσκευών που αξιοποιούν στο έπακρο την πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού της LG και φροντίζουν για την υγιεινή και τη βέλτιστη καθαριότητα όλων των μελών της οικογένειας. Ειδικότερα, η νέα σειρά περιλαμβάνει τα πλυντήρια πιάτων & ρούχων τεχνολογίας TrueSteamTM Inverter Direct Drive και την ηλεκτρική σκούπα Steam KompressorTM, τα οποία χρησιμοποιούν την ισχυρή δύναμη κι αποτελεσματικότητα του ατμού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες καθαριότητας και υψηλά επίπεδα υγιεινής σε κάθε σπίτι.

Η νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων TrueSteamTM της LG, ενσωματώνει την τεχνολογία ατμού καταργώντας την ανάγκη πρό-πλυσης στο χέρι. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα πλυντήρια εγγυώνται πιο αποτελεσματικό πλύσιμο και καλύτερη υγιεινή, χωρίς να είναι απαραίτητο το ξέπλυμα στο χέρι ή το καθάρισμα των πιάτων μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος. Η ισχυρή δύναμη του ατμού καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ το απαλό άγγιγμα του προσφέρει άψογη καθαριότητα και λάμψη ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ή ακριβά σερβίτσια. Επιπλέον, η πράσινη τεχνολογία των νέων πλυντηρίων πιάτων προσφέρει ταυτόχρονη πλύση με διαφορετικές πιέσεις νερού, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες των σκευών. Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου πλύσης και η εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς δε χρειάζεται πλέον οι καταναλωτές να διαχωρίζουν τις πλύσεις, διαθέτοντας έτσι περισσότερο ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά τους.

Παράλληλα, το πλυντήριο ρούχων τεχνολογίας ατμού της LG, ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία Inverter Direct Drive της LG, ενώ αποτελεί μια πραγματική επένδυση για κάθε οικογένεια, καθώς η LG παρέχει στους καταναλωτές εγγύηση 10 ετών για το μηχανισμό λειτουργίας Direct Drive του πλυντηρίου, εξασφαλίζοντας την αντοχή της συσκευής στο χρόνο. Επιπλέον, η αυξημένη χωρητικότητα, η αθόρυβη λειτουργία και η μεγαλύτερη άνεση, αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά των καταναλωτών και η τεχνολογία ατμού προφέρει ιδανικές λύσεις ενάντια στις αλλεργίες που ταλαιπωρούν πολλές οικογένειες. Σύμφωνα με δοκιμές βάσει προτύπων του Βρετανικού Ιδρύματος Αλλεργιών, η υψηλή θερμοκρασία του ατμού απομακρύνει τα αλλεργιογόνα από τα υφάσματα και επιτρέπει την καλύτερη διάσπαση του απορρυπαντικού, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, με το ειδικό πρόγραμμα καθαρισμού «Ανανέωση», οι καταναλωτές μπορούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονούν τα ρούχα τους όποτε επιθυμούν.

Στη σειρά οικιακών συσκευών της LG, συμπεριλαμβάνεται και η ηλεκτρική σκούπα VΚ8920SCAQ Steam KompressorTM, η οποία μετατρέπει το καθημερινό καθάρισμα του σπιτιού σε παιχνίδι. Η παγκοσμίως πρώτη μηχανοκίνητη τεχνολογία KompressorTM της LG, συμπιέζει τη σκόνη και αποτρέπει στα μόριά της να διαφύγουν στην ατμόσφαιρα, σχηματίζοντας συμπαγείς κύβους στον κάδο. Με αυτόν τον τρόπο, το άδειασμα του κάδου γίνεται ακόμη πιο εύκολα και η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι καθαρότερη. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει τεχνολογία ατμού και συνδυάζει ταυτόχρονα καθαρισμό με ατμό και ηλεκτρική σκούπα, παγιδεύοντας αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη. Χάρη στην καινοτομία της ηλεκτρικής σκούπας KompressorTM, οι καταναλωτές μπορούν με μία κίνηση να καθαρίζουν σε βάθος το σπίτι, δημιουργώντας ένα πιο υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για την οικογένειά τους.

Η σειρά οικιακών συσκευών με τεχνολογία ατμού, καταδεικνύει ότι η LG Electronics συνεχίζει την προσπάθειά της να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ποιοτική, αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες με σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, γιατί Lifes Good!