Τηλεόραση με την υπογραφή της Apple στον ορίζοντα;

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 Κατηγορία Technology News

Ενδείξεις για τηλεόραση made by Apple στην βιογραφία του Steve Jobs.

Η βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson αποκαλύπτει πως επόμενος στόχος του Steve Jobs ήταν οι τηλεοράσεις –και πως το Apple TV δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτό που είχε στο μυαλό του ο CEO της Apple. Σύμφωνα λοιπόν με σχόλια του Isaacson που περιλαμβάνονται στην επίσημη βιογραφία, o Jobs ήθελε να κάνει για της τηλεοράσεις, αυτό που είχε κάνει ήδη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα media players και τα κινητά τηλέφωνα: να τις κάνει απλές και κομψές.

Ο Steve Jobs μάλιστα δήλωσε στον Isaacson ότι ήθελε να δημιουργήσει μια τηλεόραση που να είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση. Θα μπορούσε να συγχρονιστεί απροβλημάτιστα με όλες τις συσκευές του χρήστη και με το iCloud. Οι χρήστες δεν θα χρησιμοποιούσαν πολύπλοκα τηλεχειριστήρια για DVD players και set-top boxes συνδρομητικής τηλεόρασης. Για την ακρίβεια ο Steve είπε στον Isaacson πως: «Θα έχει το πιο απλό interface που θα μπορούσες να φανταστείς. Τελικά τα κατάφερα.»

Θα είναι τελικά ο Tim Cook αυτός που θα παρουσιάσει την τηλεόραση Apple ή θα μείνει ένα σχέδιο του Steve Jobs που δεν θα υλοποιηθεί ποτέ; Θα το διαπιστώσουμε σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες…