Η Samsung Νο1 στην ελληνική αγορά των Α4 laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 Κατηγορία Technology News

Τα στοιχεία αφορούν το τρίτο τρίμηνο του 2011.

Δελτίο Τύπου

Η Samsung Electronics Hellas κατέλαβε την πρώτη θέση στο σύνολο της αγοράς Α4 laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς 33,2% για το τρίτο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC.

Η σημαντική αυτή αύξηση στο μερίδιο αγοράς της Samsung Electronics Hellas είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι οι τελικοί καταναλωτές, καθώς επίσης και οι συνεργάτες της, εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο τις εκτυπωτικές λύσεις της Samsung. Επιπλέον, η εταιρεία δίνει έμφαση στη συνεργασία με το κανάλι πωλήσεων, επενδύοντας σε αυτό με σκοπό τη δημιουργία συνεργειών και σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η περαιτέρω επένδυση στον τομέα της laser εκτύπωσης αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, με στόχο να εδραιώσει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη αγορά.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σημαντική επένδυση αναπτύσσοντας τη δική της τεχνολογία στη laser εκτύπωση, καθιστώντας τους εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματά της πρωτοπόρα, τόσο για τον εργονομικό σχεδιασμό τους και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, όσο και για την αξιοπιστία τους. Παράλληλα, οι εκτυπωτικές λύσεις της Samsung ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες τεχνολογίες τους, όπως οι λειτουργίες Print Screen και Mobile Print.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « COSMOTE “Happy Free Year” Το Instagram έρχεται στο Android »