Προσφορές COSMOTE και WIND για ανέργους

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Παρατείνονται οι προσφορές των δύο εταιρειών μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.

H COSMOTE και η WIND ανακοίνωσαν την παράταση των προσφορών τους για ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ –αλλά και συνταξιούχους στην περίπτωση της COSMOTE.

Πιο αναλυτικά, η COSMOTE προσφέρει σε ανέργους και συνταξιούχους, έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου, για έναν ολόκληρο χρόνο. Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή συνταξιούχοι άνω των 65 ετών. Προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, οι καταναλωτές μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ ή βεβαίωση συνταξιοδοτικού φορέα) έως και τις 31 Μαρτίου 2012 σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13838.

Όσο για τη WIND, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 20% στις νέες συνδέσεις φορητότητας και αριθμοδότησης Σταθερής & Internet, στα προγράμματα Double Play M & L και Telephony M & L. Επιπλέον, στις συνδέσεις Wind To All, η εταιρεία προσφέρει 60’ επιπλέον χρόνου ομιλίας σε όλους τους συνδρομητές του Wind To All 25 –και  στην WIND Καρτοκινητή, 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα. Οι προσφορές ισχύουν για 12 μήνες από την ενεργοποίησή τους και αποκλειστικά για τους κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ.