H νέα σειρά WL968 της Toshiba προσφέρει 3D για όλους

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Ενισχυμένες λειτουργίες Smart TV, τέσσερα ζευγάρια γυαλιά και κομψός σχεδιασμός.

Δελτίο Τύπου

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη βελτιωμένη εκδοχή της γκάμας 3D τηλεοράσεων με τη σειρά WL968. Η οικογένεια μπορεί να συγκεντρωθεί και να απολαύσει μοναδική εμπειρία 3D χάρις το συνδυασμό παθητικής τεχνολογίας και τα τέσσερα ζευγάρια γυαλιά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επιπλέον η δυνατότητα μετατροπής 2D περιεχομένου σε 3D συνεπάγεται ότι παλιές ταινίες και αγαπημένες εκπομπές μπορούν να πάρουν μια νέα πνοή . Η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Toshiba Places επιτρέπει στους θεατές να φέρουν τη διασκέδαση στα μέτρα τους χρησιμοποιώντας πλήθος video portals, ειδησεογραφικών υπηρεσιών και on-demand παρόχους τηλεόρασης και ταινιών. Το ενσωματωμένο  Wi-Fi® σημαίνει wireless σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο. Η σειρά WL968 ταιριάζει σε οποιονδήποτε μοντέρνο χώρο χάρις τη συνδρομή του JACOB JENSEN DESIGN που αντανακλάται στη λεπτή design εμφάνιση και τη δυνατότητα να ταιριάξει σε πολλούς χώρους με τρία μεγέθη οθόνης: 139cm (55”), 119cm (47”) και 107cm (42”). Η σειρά WL968 θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του 2012 στην Ευρώπη.

 

Premium 3D χωρίς συμβιβασμούς

Η σειρά WL968 συνδυάζει την άνεση και την ευκολία στη χρήση που παρέχει η παθητική 3D τεχνολογία και τα ελαφριά γυαλιά για κινηματογραφική εμπειρία, ταχύτατη online δυνατότητα και κρυστάλλινο πλούσιο ήχο.

Τέσσερα ζευγάρια γυαλιών περιλαμβάνονται ώστε να απολαμβάνετε ταινίες, αθλητικά και παιχνίδια σε  3D από τη στιγμή που θα ανοίξετε το κουτί.

Εκτός από την Full HD ανάλυση, η τεχνολογία 400 AMR (Active Motion & Resolution) κάνει τις κινούμενες εικόνες σταθερές και έντονες και προσφέρει ενισχυμένη τηλεθέαση όταν παρακολουθείτε αθλητικά και ταινίες δράσης. Αυτά τα δύο είδη περιέχουν τις πιο έντονες σκηνές, οπότε η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας κάνει πραγματικά τη διαφορά.

 

Η Smart TV γίνεται εξυπνότερη

Ο κόσμος της online διασκέδασης αλλάζει και η σειρά WL968 δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να τον εξερευνήσουν. Οι εντυπωσιακές επιλογές του Toshiba Places, του online portal της Toshiba παρέχουν πρόσβαση σε video, ταινίες, τηλεόραση, μουσική και άλλα.  Επειδή είναι απολύτως λογικό να χρησιμοποιείτε την καλύτερη οθόνη του σπιτιού, η WL968 έχει ενσωματωμένο WiDi® για να εμφανίζει εικόνες από κάθε φορητό υπολογιστή συμβατό με WiDi®. Συγχρόνως, με τη δυνατότητα διπλής οθόνης μπορείτε να επιτρέψετε στους υπόλοιπους να παρακολουθούν τηλεόραση ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε στο φορητό υπολογιστή. Το USB Video Recording* μετατρέπει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε  HDD TV recorder ώστε να μπορείτε να κάνετε εγγραφή προγραμμάτων και να παρακολουθείτε μετέπειτα αυτό που θέλετε την ώρα που το θέλετε. Προσθέτοντας webcam μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβατή με το SkypeTM τηλεόρασή σας για να επικοινωνήσετε με όσους θέλετε.

Τέσσερις HDMI θύρες και δύο θύρες USB εγγυώνται πολλές επιλογές συνδέσεων. Αν αυτό δεν σας αρκεί, ο Open Browser** και η ενσωματωμένη Wi-Fi® συνδεσιμότητα σημαίνουν ότι μπορείτε να κάνετε stream video, ραδιοφώνου και  τηλεόρασης, να έχετε πρόσβαση σε Twitter™, Facebook™ και Tumblr™, ή απλά να περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας websites – μέσω της καλύτερης οθόνης σας και χωρίς να αφήσετε τον καναπέ σας.

 

Όμορφες και λειτουργικές

Η συνεργασία μας με τον JACOB JENSEN DESIGN προσφέρει υλικά υψηλής ποιότητας και εκλεπτυσμένες πινελιές για τα πιο απαιτητικά γούστα. Με πολύ λεπτό και κομψό ασημένιο περίβλημα και φινίρισμα της άμμου επιτρέπει στην εικόνα να αναπτυχθεί στην επιφάνεια της τηλεόρασης, προσφέροντας κινηματογραφική εμπειρία χωρίς πλαίσιο.

 

Ήχος που μετράει

Η υψηλή ποιότητα ήχου προσφέρει μία ακόμη διάσταση στην τηλεοπτική σας εμπειρία και γι’ αυτό η σειρά WL968 διαθέτει τεχνολογία Audyssey® Premium ώστε η εικόνα και η μουσική να συμπληρώνουν ιδανικά τις ταινίες. Βαθιά, πλούσια μπάσα και τέλος στα σπασίματα του ήχου στο ξεκίνημα των διαλειμμάτων για διαφημίσεις και σύστημα sound equalising system που προσαρμόζει τον ήχο στις προδιαγραφές του δωματίου περιλαμβάνονται και αυτά στο πακέτο.

 

Αξεσουάρ που θα αγαπήσετε

Απολαύστε την αίσθηση του 3D με τα ιδανικά γυαλιά για την Toshiba 3D τηλεόρασή σας. Επιπλέον 3D γυαλιά διατίθενται σε συσκευασίες για ενήλικες, παιδιά και την οικογένεια  ώστε να απολαμβάνετε όλοι μαζί την Toshiba 3D εμπειρία.

Παράλληλα το Toshiba Universal HDD TV kit (TV-Kit-HDD100) σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιοδήποτε 2.5” USB hard drive στην τηλεόρασή σας χωρίς να διασκορπίζετε καλώδια στο δωμάτιο. Τοποθετείται στον τοίχο ή στην πλάτη της τηλεόρασής σας για να προσφέρει μια προσβάσιμη αλλά αόρατη ευκολία.

 

*Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τη χώρα.

**Ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες και η πρόσβαση στο περιεχόμενο εξαρτάται από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.