Η 4Κ τηλεόραση της Sony έρχεται στην Ελλάδα

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Κορυφαία χαρακτηριστικά, εξαιρετικά υψηλό κόστος.

Φαίνεται πως σιγά-σιγά μπαίνουμε στην εποχή των 4K τηλεοράσεων, αφού η Sony ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της μοντέλο στην ελληνική αγορά, στις αρχές του Δεκεμβρίου. Η Sony Bravia KDX-84X9005 προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά, ωστόσο η τιμή της την καθιστά για τους περισσότερους από εμάς απλησίαστη: €24.999 -εντάξει, σου μένει και ένα ευρώ για να πιεις έναν espresso. Για την πρόταση της LG στις 4K TVs μπορείς να διαβάσεις εδώ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Sony με αναλυτικές πληροφορίες.

 

Δελτίο Τύπου

Η Sony υπερήφανα ανακοινώνει τη διάθεση της νέας τηλεόρασης BRAVIA 84 ιντσών με ανάλυση 4K στην Ελλάδα, από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Η μοναδική αυτή τηλεόραση διαθέτει οθόνη LCD με ανάλυση 4K (3840 x 2160) στην μεγαλύτερη κατηγορία της βιομηχανίας και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO της Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας και υπέρ-ανάλυση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπαράγετε διάφορα περιεχόμενα, όπως ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες και παιχνίδια – σε μία όμορφη ποιότητα εικόνας 4K στην εντυπωσιακή οθόνη 84 ιντσών. Δεν θα ενοχλείστε από τα pixel, ενώ θα βλέπετε άκρως ρεαλιστικές και όμορφα καθαρές εικόνες από μία γωνία θέασης 60 μοιρών, ακόμα και αν κάθεστε στο μισό της απόστασης από την οθόνη, σε σχέση με τη θέαση σε Full HD (για την οποία, η προτεινόμενη απόσταση είναι ίση με τρεις φορές το ύψος της οθόνης).

Για να απολαύσετε μια καθηλωτική εμπειρία «κινηματογραφικών διαστάσεων» με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου, μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα BRAVIA LCD, KD-84X9005 κατόπιν ειδικής προ-παραγγελίας στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Η συναρμολόγηση, τοποθέτηση και επίδειξη λειτουργίας πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας στο χώρο σας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε αμέσως να απολαύσετε την πρώτη τηλεόραση BRAVIA 84 ιντσών, με ανάλυση 4K από τη Sony, η οποία διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια εμπειρία πρωτόγνωρη, που δεν έχει σχέση με ότι έχετε συνηθίσει με κάποια από τις υπάρχουσες τηλεοράσεις.