Ήρθαν οι ασύλληπτες ταχύτητες VDSL του OTE

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Έως 50 Mbps με την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL.

Για σένα που έχεις υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή σου στο Internet, o ΟΤΕ φέρνει κάτι νέο και ασύλληπτα γρήγορο: το VDSL, την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL, η οποία σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες Internet που έχεις δει ποτέ, έως 50 Mbps! Πώς αλλάζει όμως το ΟΤΕ VDSL την καθημερινή σου εμπειρία στο Internet;

 

  • Μπορείς να κατεβάζεις ό,τι θέλεις και να κάνεις streaming πιο γρήγορα από ποτέ! Για την ακρίβεια, 1 GB δεδομένων κατεβαίνει στον υπολογιστή σου σε λιγότερο από 5 λεπτά!
  • Απολαμβάνεις HD βίντεο streaming χωρίς διακοπές.
  • Μοιράζεσαι φωτογραφίες και βίντεο στο λεπτό! Το upload 35 MB δεδομένων γίνεται σε 1 λεπτό.
  • Όλες σου οι ηλεκτρονικές συσκευές (laptops, smartphones, tablets, smart τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ.) είναι ταυτόχρονα online χωρίς προβλήματα και χωρίς επιπτώσεις στην ταχύτητα.
  • Παίζεις online games με την καλύτερη απόκριση που είχες ποτέ!

 

«Μια νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα ξεκινά στην Ελλάδα, με τη διάθεση υπερ-υψηλών ταχυτήτων VDSL από τον ΟΤΕ. Τα δίκτυα οπτικών ινών νέας γενιάς έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Παρά τα εμπόδια από το περιβάλλον και τις δυσκολίες στην αγορά, μένουμε συνεπείς στο στόχο μας να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι επενδύσεις μας στο VDSL θα συνεχίσουν ώστε σταδιακά να είναι διαθέσιμο παντού», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Ο ΟΤΕ εμπλουτίζει τη σειρά προγραμμάτων OTE Double Play με 4 νέα προγράμματα OTE Double Play VDSL καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για μεγάλες ταχύτητες και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους 6 πρώτους μήνες που ξεκινούν από €36,90/μήνα. Πιο αναλυτικά:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Conn-x 

ΣΤΑΘΕΡΑ

ΚΙΝΗΤΑ

ΤΙΜΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ/

ΜΗΝΑ

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ/ΜΗΝΑ (πρώτοι 6 μήνες)

ΟΤΕ 

Double Play  VDSL 30 Απεριόριστα

 

έως 30 Mbps

 

Απεριόριστα

-

€ 41,90 

36,90

ΟΤΕ 

Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus

 

έως 30 Mbps

 

Απεριόριστα

60’

€ 45,90

40,90

ΟΤΕ

Double Play VDSL 50

Απεριόριστα

 

έως 50 Mbps

 

Απεριόριστα

-

€ 51,90

€ 46,90

ΟΤΕ

Double Play VDSL 50

Απεριόριστα Plus

 

έως 50 Mbps

 

Απεριόριστα

60’

€ 55,90

€ 50,90

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play VDSL στο www.ote.gr, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.