Η ESET βοηθά το Make-A-Wish

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Για να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερες ευχές!

Δελτίο Τύπου

Η ESET, στο πλαίσιο ενεργειών προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξη του έργου της ΜΚΟ Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εταιρία θα συμβάλλει και αυτή στην αποστολή του οργανισμού που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, διασφαλίζοντας τις ανάγκες προστασίας των υπολογιστικών συστημάτων της οργάνωσης με την προσφορά αδειών της βραβευμένης λύσης ESET Endpoint Security.

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό στις μέρες μας, να ενισχύουμε, η κάθε επιχείρηση, με το δικό της τρόπο την κοινωνική ευημερία. Με μεγάλη χαρά προσφέρουμε τις λύσεις μας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κι εμείς να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες παιδικές ευχές» σημείωσε ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas.

Το ESET Endpoint Security,  η τελευταία έκδοση του πολυβραβευμένου ESET Smart Security Business Edition, είναι σχεδιασμένο για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων, ενώ περιλαμβάνει εμπλουτισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας (Web Control, Two-way Firewall και Client Antispam) καθώς και εύκολες ρυθμίσεις προσαρμογής για μια ολοκληρωμένη προστασία. Επιπλέον, προσφέρει προστασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς ο χρήστης εργάζεται online, είναι συνδεδεμένος στο αγαπημένο του κοινωνικό δίκτυο, κατεβάζει αρχεία, παίζει online παιχνίδια ή ανταλλάσει αρχεία με αφαιρούμενα μέσα.