Παιχνιδομηχανή και έξυπνο ρολόι ετοιμάζει η Google

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 Κατηγορία Technology News

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal.

Παρά το κύρος της, η αλήθεια είναι πως η Wall Street Journal έχει πέσει αρκετές φορές έξω σε θέματα που αφορούν τον χώρο της τεχνολογίας –γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρήσεις όσα διαβάσεις παρακάτω δεδομένα. Δεν παύουν, βέβαια, να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα…

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατο άρθρο της Wall Street Journal, η Google ετοιμάζει ήδη μια Android παιχνιδομηχανή, θορυβημένη κυρίως από το γεγονός πως η Apple ενδέχεται να προσθέσει gaming χαρακτηριστικά στην επόμενη γενιά του Apple TV (ή στην φημολογούμενη τηλεόραση Apple). Παράλληλα, η Google σχεδιάζει το δικό της έξυπνο ρολόι με Android (τι άλλο;), καθώς και τη βελτιωμένη εκδοχή του Nexus Q, που έκανε μια απ’ τις πιο σύντομες εμφανίσεις στον κόσμο της τεχνολογίας ever.

Όσο για τη νέα μεγάλη αναβάθμιση του Android, σύμφωνα πάντα με την WSJ, θα είναι ιδανική για χρήση και σε χαμηλού κόστους συσκευές για αναπτυσσόμενες χώρες (ξέρεις, μια απ’ αυτές είμαστε πλέον και εμείς). Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η HP ετοιμάζει ήδη χαμηλού κόστους φορητούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Android.