Έτσι θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις στο Instagram

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 Κατηγορία Technology News

Σύντομα στο feed σου…

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Με περισσότερα από 130 εκατομμύρια μέλη και μηδενικά έσοδα, ήταν αναμενόμενο (και είχε εξάλλου ανακοινωθεί επίσημα πριν μερικές εβδομάδες) πως το δημοφιλές φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο θα στρεφόταν προς την διαφήμιση.

Μέσα από μια ανάρτηση στο blog του λοιπόν, το Instagram μας δείχνει πώς θα είναι αυτές οι διαφημίσεις. Για την ακρίβεια, η διαφήμιση που απεικονίζεται στο παραπάνω screenshot θα ξεκινήσει να εμφανίζεται δοκιμαστικά στο feed χρηστών από τις Η.Π.Α. την ερχόμενη εβδομάδα. Κοινώς, θα μπορείς να καταλάβεις πότε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο είναι διαφημιστικό, από την ένδειξη «Sponsored» πάνω δεξιά. Αγγίζοντας αυτή την ένδειξη, το Instagram θα σου εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί η διαφήμιση στην πλατφόρμα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα από την χρήστη να κρύψει συγκεκριμένες διαφημίσεις.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα αρχίσει η εμφάνιση διαφημίσεων σε άλλες χώρες. Μεταξύ των εταιρειών που θα διαφημιστούν σε πρώτη φάση στις Η.Π.Α. περιλαμβάνονται οι Ben & Jerrys, Levi’s, Lexus και PayPal.