Πρεμιέρα του Onlive

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 Κατηγορία Technology News
OnLive και...γρήγορη σύνδεση να υπάρχει! OnLive και...γρήγορη σύνδεση να υπάρχει!

Ξέχνα για λίγο το iPad: Μας χωρίζουν λίγοι μόνο μήνες απ’ την πρεμιέρα μιας απ’ τις πλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες gaming ever. To OnLive έρχεται στις 17 Ιουνίου...

Ξέχνα για λίγο το iPad: Μας χωρίζουν λίγοι μόνο μήνες απ’ την πρεμιέρα μιας απ’ τις πλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες gaming ever. To OnLive έρχεται στις 17 Ιουνίου σε 48 πολιτείες των H.Π.Α. και θα προσπαθήσει να βγάλει σε αχρηστία τις κονσόλες και το πανάκριβο hardware ηλεκτρονικών υπολογιστών. Βλέπεις, αντί η επεξεργασία να γίνεται απ’ τον υπολογιστή σου, τη δύσκολη δουλειά αναλαμβάνουν οι servers του OnLive.

Ο χρήστης συνδέεται στην υπηρεσία μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet, οι εντολές απ’ το τηλεχειριστήριο αποστέλλονται στους servers του OnLive και τα αποτελέσματα επιστρέφουν στην οθόνη του σε ταχύτητα αστραπή. Έτσι, οι συνδρομητές θα μπορούν ακόμα κι από έναν υπολογιστή μέτριων τεχνικών χαρακτηριστικών, να απολαμβάνουν state-of-the-art HD γραφικά, αρκεί να έχουν σύνδεση μεγαλύτερη των 5Mbps. Η MicroConsole για όσους δεν διαθέτουν υπολογιστή θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, ενώ η συνδρομή στην υπηρεσία (χωρίς το πρόσθετο κόστος ενοικίασης/αγοράς βιντεοπαιχνιδιών) ανέρχεται στα $14,95. Δυστυχώς, μιας και για τη σωστή λειτουργία του χωρίς lag απαιτούνται ταχύτατοι servers σε κοντινή απόσταση απ’ τους χρήστες, το OnLive θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στις H.Π.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέα Alcatel 3 και 1 Series από την TCL Communication »