Τεχνική υποστήριξη Canon και Olympus σε νέα διεύθυνση

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 Κατηγορία Technology News
Στις νέες εγκαταστάσεις της Intersys στην Ηλιούπολη από 12/01.

Δελτίο Τύπου

H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος και διανομέας των Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, Telefunken, Hisense, Duracell και TomTom στην Ελληνική Αγορά, έχοντας ως κύριο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανακοινώνει τη μεταφορά του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης στις νέες της εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη.

Από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης των καταναλωτικών προϊόντων Canon και Olympus θα λειτουργεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις της Intersys στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 455, απέναντι από το σταθμό Μετρό Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, στις νέες εγκαταστάσεις και στο τηλέφωνο 210-9554 071 θα μπορούν να απευθύνονται οι κάτοχοι:
- Φωτογραφικών Μηχανών Olympus
- Φωτογραφικών Μηχανών & Βιντεοκαμερών Canon
- Οικιακών & Φωτογραφικών Εκτυπωτών Canon

Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται το φυσικό κατάστημα του επίσημου Stock House της Intersys Opshop, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.opshop.gr. Στο Opshop θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε εκθεσιακά, μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα παλαιοτέρων σειρών από όλη την γκάμα των brands που αντιπροσωπεύει η Intersys, τόσο αυτών που αφορούν σε καταναλωτικά προϊόντα, όσο και αυτών που αφορούν σε εξοπλισμό Business Printing & Professional Print.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη του συνόλου των προϊόντων της Intersys επισκεφθείτε το παρακάτω link: https://goo.gl/xkfxIL.