Το νέο MLS iQTalk Flame αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία Technology News
4G smartphone 5 ιντσών σε προσιτή τιμή.

Το νέο 4G Smartphone MLS iQTalk Flame, με μεγάλη οθόνη 5’’ και ιδιαίτερα προσιτή τιμή, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το MLS iQTalk Flame είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,0 GHz, έχει λογισµικό Android 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4G που επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Tο Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, καθώς προσεγγίζει το 80% του πληθυσμού της χώρας. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 8GB μνήμη και μεγάλη οθόνη αφής 5’’ ιδανική για να απολαμβάνει κανείς αγαπημένες ταινίες, βίντεο και games, αλλά και κύρια κάμερα 8MP για να μπορεί ο χρήστης να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με ρεαλιστικά χρώματα και μοναδική ευκρίνεια.

Το MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει, επίσης, για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη. Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά η συσκευή μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να βρει στο Internet πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

Μια ακόμη προηγμένη συσκευή, με μοναδικό design, έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά.

Το MLS iQTalk Flame διατίθεται στα €139 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Plus. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν με λιγότερο από €12/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.