MateBook με την υπογραφή της Huawei

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία Technology News
Το πρώτο laptop της εταιρείας είναι γεγονός.

Η Huawei παρουσίασε το MateBook στο Mobile World Congress 2016. Πρόκειται για ένα 2 σε 1 laptop που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Το MateBook προσδιορίζεται σαν ένα εργαλείο «κινητής παραγωγικότητας» που συνδυάζει φορητότητα και υψηλή αποδοτικότητα, στη δουλειά και τη διασκέδαση.

Η Huawei απαντά στην ανάγκη για φορητές, κομψές και έξυπνες συσκευές που δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Σχεδιασμένο σαν μια συνολική λύση για καταναλωτές που απολαμβάνουν την ευελιξία μιας μετατρέψιμης συσκευής, το MateBook είναι ένα premium προϊόν που ισορροπεί τέλεια τη φορητότητα, την παραγωγικότητα και το design.

«Με αυτή τη συσκευή ορόσημο, η Huawei δείχνει ακόμα μια φορά την πρωτοπορία της στον κλάδο, τόσο σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, όσο και την εξειδίκευση στην κατασκευή εισάγοντας στην αγορά ένα πανέμορφο προϊόν ορόσημο που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει το νέο στυλ στον τρόπο που κάνει κανείς τη δουλειά του, δηλαδή connected computing σε όλες τις συσκευές σε σχεδόν κάθε πιθανό σενάριο» είπε ο Richard Yu, CEO, του Huawei Consumer Business Group. «Η Huawei έχει διοχετεύσει την εκτενέστατη εμπειρία και πρωτοπορία της στη δημιουργία φορητών συσκευών για τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, συστήνοντας μας σήμερα μια ιδιαίτερα αποτελεσματική συσκευή που ενσωματώνει λειτουργίες εργασίας και διασκέδασης».

Η συσκευή αυτή διαθέτει επεξεργαστή Intel Core M-series 6ης γενιάς, για να μπορεί να εξυπηρετεί τις πιο απαιτητικές εργασίες σε ένα λεπτό, με κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό χωρίς ανάγκες ψύξης.

«Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη Huawei που μπαίνει στην αγορά με το δυνατό νέο MateBook της» είπε ο Kirk B. Skaugen, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Intel’s Client Computing Group. «Σχεδιάζοντας με τον επεξεργαστή Intel Core™ M, η Huawei φέρνει στην αγορά μια προνομιακή 2 σε 1 εμπειρία που προσφέρει ένα καταπληκτικό συνδυασμό φορητότητας που συνδυάζεται με πλήρη παραγωγικότητα PC. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Huawei σε αυτή την ανερχόμενη αγορά».

Φτιαγμένο να λειτουργεί με Windows 10, το MateBook προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Edge και του Cortana digital personal assistant.

«Η συνεργασία μας με τη Huawei προσφέρει στους καταναλωτές ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν την εμπειρία των Windows 10 σε μια πολύ όμορφα σχεδιασμένη συσκευή» είπε ο Peter Han, Αντιπρόεδρος του Worldwide OEM Marketing της Microsoft Corp. «Η Huawei λαμβάνει υπ’ όψιν της ότι οι καταναλωτές θέλουν διάδραση με τις συσκευές και φέρνει μια νέα προοπτική σε αυτό τον τομέα. Η σχέση μας με τη Huawei είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του αυξανόμενου οικοσυστήματος premium φορητών Windows 10 συσκευών».

Σούπερ λεπτό – μια μοναδική συσκευή με καινοτόμο σχεδιασμό
Συνδυάζοντας τη φορητότητα ενός smartphone με τη δύναμη και την παραγωγικότητα ενός laptop, το MateBook σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα. Με minimal αισθητική και λεία εμφάνιση, η συσκευή είναι φτιαγμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας που είναι συγχρόνως κομψό αλλά και εξελιγμένο. Το MateBook έχει δυνατό σώμα προστασίας με εξαιρετική αντοχή σε κάθε ταλαιπωρία της υπερκινητικής σύγχρονης ζωής, ενώ το λεπτό προφίλ του και το μικρό βάρος του στα 640γρ. το κάνουν ιδανικό να πηγαίνει παντού.

Θήκη Πληκτρολογίου, Πληκτρολόγιο και Touchpad– Τέλειος συνδυασμός στυλ και χρηστικότητας
Η θήκη πληκτρολογίου του MateBook είναι φτιαγμένη από περιβαλλοντικά φιλικό μαλακό PU δέρμα, την τέλεια επιλογή για να συνδυάσει κανείς στυλ και χρηστικότητα. Η ανθεκτικότητα της προσφέρει επίσης και ένα ιδανικό επίπεδο προστασίας. Το πληκτρολόγιο έχει 1,5 χιλ. stroke, εργονομική ανάρτηση και chiclet keycap σχεδιασμό, που επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια στα πλήκτρα ελαχιστοποιώντας τα λάθη πληκτρολόγησης. Το ενσωματωμένο touchpad χρησιμοποιεί multi-touch τεχνολογία που υποστηρίζει ομαλές και ακριβείς κινήσεις δακτύλων, συνδυάζοντας ένεση και χρηστικότητα.

Huawei-MateBook-with-MatePen

Ζωντανά χρώματα – Καθηλωτική εμπειρία
Η 12" IPS multi-touch οθόνη του MateBook ενισχύεται ακόμα περισσότερο από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο και αναλογία οθόνης προς σώμα 84%. Έχει ανάλυση 2160x1440 pixels και 160° ευρεία γωνία θέασης για μια καθηλωτική εμπειρία. Η πλήρης χρωματική κλίμακα αγγίζει το εντυπωσιακό 85%, φέρνοντας στην οθόνη χρώματα ζωντανά και αληθινά. Το MateBook θα προσφέρεται σε δύο χρώματα: champagne gold και space silver.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας – Φτιαγμένη για μεγάλη κινητικότητα
Για να διασφαλιστεί ότι το MateBook θα προσφέρει βέλτιστη απόδοση, η διάρκεια της μπαταρίας και η ισχύς υπήρξαν καίριες προτεραιότητες κατά το σχεδιασμό. Η 33.7Whv υψηλής πυκνότητας μπαταρία λιθίου, προσφέρει ισχύ για 9 ώρες δουλειάς, 9 ώρες χρήσης Internet και 29 ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Η συσκευή διαθέτει επίσης και την εξειδικευμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Η μπαταρία του MateBook φορτίζεται πλήρως σε 2,5 ώρες. Όταν δεν υπάρχει χρόνος για πλήρη φόρτιση, η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέχρι το 60% της μπαταρίας με μόλις μια ώρα φόρτισης.

Υψηλή αποδοτικότητα και ευελιξία – Φτιαγμένο για παραγωγικότητα
Το MateBook χρησιμοποιεί Windows 10 και διαθέτει επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core M-series, βάζοντας στα χέρια του χρήστη μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και τα σημαντικότερα εργαλεία εργασιακής αποδοτικότητας όπως το Microsoft Office. Η συσκευή προσφέρει μέχρι 8GB LP DDR3 μνήμη και μέχρι 512GB χωρητικότητα στον solid state δίσκο. Χρησιμοποιώντας μια μοναδική stacked hardware διαδικασία, η Huawei μπορεί να δώσει σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρες, που προσφέρει μηδενικό θόρυβο κατά τη χρήση του MateBook.

MatePen – Περισσότερο από ένα Stylus
Όταν ένα χειρόγραφο κείμενο είναι απαραίτητο το MatePen stylus που συνοδεύει το MateBook προσφέρει 2048 επίπεδα ευαισθησίας, αποδίδοντας τέλεια τις ιδιαίτερες και λεπτές αποχρώσεις του γραφικού χαρακτήρα του χρήστη, με μηδενική καθυστέρηση. Για απαιτητικές εργασιακές λειτουργίες, το MatePen υποστηρίζει γραφικά και μαθηματικές λειτουργίες, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν laser pointer για παρουσιάσεις.

Το πρώτο One-touch to Unlock στον κόσμο – Απελευθερώνει από το παραδοσιακό ξεκλείδωμα
Το MateBook προσφέρει ασφάλεια με παράλληλη γρήγορη πρόσβαση μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Χρειάζεται μόνο ένα άγγιγμα για να ξεκλειδώσει η οθόνη του MateBook – η ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην αγορά.

Τέλεια συνδεσιμότητα – αληθινή ευκολία
Το MateBook διαθέτει ένα Wi-Fi mobile hotspot για να μπορούν οι χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι όταν η παραδοσιακή σύνδεση Internet δεν είναι διαθέσιμη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μια εύκολη και αποδοτική εμπειρία φορητότητας είναι η drag-and-drop document transfer λειτουργία από και προς Android smartphones.