Η Lenovo παρουσιάζει τις συσκευές TAB3

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία Technology News
Τρία νέα Android tablets από την εταιρεία.

Η Lenovo παρουσίασε το TAB3 10 Business, ένα Android φτιαγμένο για επαγγελματική χρήση και τα TAB3 7 και TAB3 8, την πρώτη σειρά οικογενειακών tablet της Lenovo. Το TAB3 10 Business είναι έξυπνα σχεδιασμένο, έτοιμο για επιχειρήσεις και εύκολο στη χρήση από τους εργαζόμενους, συνδυάζοντας την ισχύ και την ευελιξία του Android 6.0 βελτιστοποιημένα και με υπηρεσίες που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους επαγγελματίες. Υποστηρίζοντας πλήρως το Android For Work, το tablet προσφέρει επίσης ποικιλία επιλογών ασφαλείας και κρυπτογράφησης που βοηθούν τους χρήστες να κρατήσουν τις συσκευές τους και τα επαγγελματικά αρχεία που αποθηκεύουν σε αυτές ασφαλή.

Το TAB3 10 Business είναι βελτιστοποιημένο για επιχειρηματική ευελιξία, βοηθώντας τους εργαζόμενους που είναι μονίμως εν κινήσει κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. Προσαρμόζεται σε κάθε είδος επαγγελματική χρήση, από συνεδριακά μέγαρα έως την εργοστασιακή παραγωγή ή τα σημεία πώλησης. Οι μελέτες χρηστών της Lenovo δείχνουν πως τα tablets είναι οι συσκευές που μοιράζονται περισσότερο μέσα στην οικογένεια. Για αυτό, τα TAB3 8 και 7 σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κοινή χρήση- στηρίζοντας λειτουργίες πολλαπλών χρηστών, όπως ένα παιδικό πρόγραμμα λειτουργίας καθώς και χαρακτηριστικά φιλικά προς τα παιδιά.


TAB3 10 Business - Έτοιμο για την Επιχείρηση. Φιλικό προς τον χρήστη
Ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Android tablets ολοένα και μεγαλώνει προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα των υπαλλήλων, για αυτό και δημιουργήθηκε το TAB3 10 Business, με software και hardware ιδανικά για επαγγελματική χρήση.

Η Lenovo έχει εξασφαλίσει πως το TAB3 10 Business περιλαμβάνει το κατάλληλο σύστημα και τις κατάλληλες εφαρμογές για επιχειρήσεις. Το tablet έχει Android for Work, που προσφέρει ειδικά προφίλ για τα επιχειρησιακά περιεχόμενα και παρέχει έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια και διαχειρισιμότητα. Έχει επίσης προεγκατεστημένες εφαρμογές Android for Work, Google Play for Work, καθώς και το Kiosk Mode που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το TAB3 10 Business για να λειτουργεί σαν διαδραστικό περίπτερο. Το tablet υποστηρίζει επίσης βιομηχανικές λύσεις για τη διαχείριση τάξεων, σημείων πώλησης αλλά και την εφαρμογή e-Health. Και το TAB3 10 Business ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά την ανθεκτικότητα –μπορεί να αντέξει τη φθορά των απαιτητικών εργασιακών περιβαλλόντων με την τεχνολογία P2i, για να πετύχει πιστοποίηση IP52 για προστασία από σκόνη και νερό αλλά και από γρατζουνιές χάρη στη Gorilla Glass 3 οθόνη.
Lenovo-TAB3 10-Business Dust-Proof
Πλήρως διαχειρίσιμο και ασφαλές, το TAB3 10 Business χρησιμοποιεί λογισμικό κρυπτογράφησης hardware, πολιτική ελέγχου και δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας. Η Lenovo έχει εξοπλίσει το TAB3 10 Business με ισχυρή προστασία η οποία προστατεύει τα επιχειρηματικά δίκτυα και επιτρέπει στις επιχειρήσεις όχι μόνο να παρακολουθούν τις συσκευές τους αλλά και να δημιουργούν geofences. Το κινητό σύστημα διαχείρισης της συσκευής διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο, σιωπηλή εγκατάσταση εφαρμογών και hardware και software δυνατότητες ολικού κλειδώματος.

Ενδυναμώθηκαν επίσης οι δυνατότητες ευελιξίας και κάθετης ενσωμάτωσης του tablet στον εργασιακό χώρο με το κατάλληλο hardware και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.3GHz δίνει στους χρήστες γρήγορο και ισχυρό multi-tasking και υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων. Εν τω μεταξύ, το προσωπικό μπορεί να εργάζεται εν κινήσει όλη την ημέρα με έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μαζί με ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών, όπως η θύρα USB για εύκολη σύνδεση εξωτερικών χώρων αποθήκευσης, συνδεσιμότητα Υ- και Τ-, καλώδια RJ45 ή αναγνώστες καρτών. Το TAB3 10 Business προσφέρει επίσης ποικιλία λύσεων συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων NFC, dual-band Wi-Fi AC, πλήρες GPS και προαιρετικό 4G, συμπληρώνοντας αυτό το suite.

Και για τις περιπτώσεις εξειδικευμένης επαγγελματικής χρήσης, από ψηφιακές παρουσιάσεις έως συνεδριακές κλήσεις, η Lenovo έχει εξοπλίσει το TAB3 10 Business με οθόνη 10" Full-HD IPS με Gorilla Glass 3 και διπλά ηχεία ενδυναμωμένα από Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Η 8MP πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης του tablet και η μπροστινή κάμερα 5MP παράγουν ποιοτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.


TAB3 7 και TAB3 8 - Σχεδιασμένα για την οικογένεια
Lenovo-TAB3-7-Tablet Back

Για πολλές οικογένειες, η παρακολούθηση βίντεο ή το παιχνίδι στο tablet χρειάζεται από κοινού χρήση. Η Lenovo έφτιαξε τη σειρά tablet TAB3 7 και 8 για να διευκολύνει τις οικογένειες με λειτουργίες πολλαπλών χρηστών και αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Για τις μικρότερες ηλικίες, το tablet έρχεται με προεγκατεστημένη λειτουργία ειδικά για παιδιά, με ασφαλείς επιλογές πλοήγησης στο διαδίκτυο και τη δυνατότητα να περιοριστεί η προσβασιμότητα στο tablet συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Παράλληλα, οι λειτουργίες πολλαπλών χρηστών επιτρέπουν στις οικογένειες να μοιράζονται το tablet χωρίς να πρέπει να μοιράζονται τα αρχεία, τις εφαρμογές και τα email.

Για τους γονείς που ανησυχούν για τις επιπτώσεις του blue light από τις οθόνες των συσκευών στα μάτια των μικρών παιδιών, τα TAB3 7 και TAB3 8 έρχονται με τεχνολογία Adaptive Display που έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει το blue light. Η οθόνη προσαρμόζει επίσης τη φωτεινότητα και το χρώμα, εντοπίζοντας τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του χώρου με τη χρήση αισθητήρων.

Τα TAB3 7 και TAB3 8 είναι ευέλικτες συσκευές, που λειτουργούν με τετραπύρηνους επεξεργαστές 1.0GHz, μπροστινή κάμερα 2MP, οπίσθια κάμερα 5MP καθώς και Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Θα διατίθενται επίσης με επιλογή για 4G LTE συνδεσιμότητα.

Το πολύχρωμο TAB3 7 έρχεται με οθόνη 7" SD IPS και είναι φτιαγμένο για το δραστήριο τρόπο ζωής των νεότερων χρηστών που προτιμούν να περνάνε χρόνο έξω. Η επίστρωση απώθησης νερού βοηθάει τους χρήστες να παίρνουν το tablet οπουδήποτε χωρίς να φοβούνται μην πέσει νερό –στην κουζίνα, στη βροχή ακόμα και στο μπάνιο.
Lenovo-TAB3-8-Tablet e-Reader

Με οθόνη 8" HD IPS και δύο ηχεία στο μπροστινό μέρος ενισχυμένα με Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο, το TAB3 8 είναι ο τέλειος σύντροφος πολυμέσων για μεγάλα οδικά ταξίδια ή το σπίτι. Η ευέλικτη συσκευή έρχεται με την υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, ώστε οι χρήστες να μοιράζονται το tablet τους με τους εφήβους ή τα μικρότερα παιδιά. Όπως το TAB3 7, παρέχει επίσης ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και περιορισμένη πρόσβαση, καθώς και ασφαλείς τρόπους προβολής για τα παιδιά στην παιδική λειτουργία.