Δύο νέα tablets της MLS αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 Κατηγορία Technology News
MLS iQTab Stage 4G και MLS iQTab Point Wi-Fi.

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά δύο νέα tablets της MLS, τα οικονομικά MLS iQTab Stage 4G και MLS iQTab Point Wi-Fi, με εξαιρετικές επιδόσεις και κομψό σχεδιασμό, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την μεγάλη ποικιλία Tablets που διαθέτει.

Το οικονομικό tablet MLS iQTab Stage 4G διαθέτει οθόνη 10.1” IPS υψηλής ευκρίνειας, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz 64bit, κάμερα αυτόματης εστίασης 8ΜP στο πίσω μέρος, αλλά και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Η συσκευή υποστηρίζει, επίσης, ταχύτητες 4G έως 150Mbps για να μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet, να απολαμβάνει βίντεο και να επικοινωνεί με τους φίλους του με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE.

Το tablet MLS iQTab Point Wi-Fi διαθέτει οθόνη 8” IPS υψηλής ευκρίνειας, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, αποθηκευτικό χώρο 8GB και κάμερα 5ΜP στο πίσω μέρος της συσκευής. Είναι ιδανικό για κάθε ταξίδι και παρέχει μεγάλη ευκολία κινήσεων, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαμβάνει σημαντικό εύρος λειτουργιών με άνεση και ταχύτητα.
Germanos-MLS-iQTab-Point-Wifi
Και τα δύο νέα tablets της MLS διαθέτουν λογισμικό Android 5.1 Lollipop και έχουν εγκατεστημένη την ψηφιακή βοηθό MAIC που λειτουργεί με φωνητικές εντολές του χρήστη, διευκολύνοντας την καθημερινότητά του.

Οι καταναλωτές θα βρουν αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ το MLS iQTab Stage 4G στα €199 και το MLS iQTab Point Wi-Fi στα €119 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet Anyway. Επιπλέον, στον ΓΕΡΜΑΝΟ, τον Νο1 προορισμό για αξεσουάρ, μπορεί κανείς να συνδυάσει το αγαπημένο του Tablet με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.