Νέα σειρά Ultra HD τηλεοράσεων LG UH668V

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 Κατηγορία Technology News
Στις 43", 49" και 55", από €799.

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων LG UH668V με τεχνολογία IPS 4Κ -τέσσερις φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD- και διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες.

Τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ευρεία γωνία θέασης, τεχνολογία HDR Pro και IPS 4Κ -το μέλλον της ψηφιακής ανάλυσης. Η Ευρεία Γωνία Θέασης προσφέρει εξαιρετικές εικόνες από κάθε γωνία, ενώ η λειτουργία ‘ColorPrime Pro’ ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας των χρηστών με διευρυμένη και εμπλουτισμένη γκάμα χρωμάτων.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο 55 ιντσών της σειράς διαθέτει την τεχνολογία ‘LG ULTRA Luminance’, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, ενώ η λειτουργία ‘Local Dimming’, επιτρέπει τη ‘διαίρεση’ της οθόνης σε διάφορες μονάδες, προσαρμόζοντας το φως για πιο έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού ‘3D Color Mapping’, διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της σειράς, η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιπλέον, ο πρωτοποριακός ULTRA Slim σχεδιασμός των τηλεοράσεων της σειράς ελαχιστοποιεί το πάχος με το επιβλητικό και λείο Metallic Design να αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και το σαλόνι τους.

Τέλος, η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH668V συμπεριλαμβάνεται η πλατφόρμα webOS 3.0, η οποία σχεδιάστηκε για ακόμα πιο απλή και συναρπαστική χρήση διαθέτοντας αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.